Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nincsenek barátaim. Mit tegyek?

Nincsenek barátaim. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim akikkel eltudnék menni valahova. Állandóan itthon ülök mert nincs kivel elmenni sehova.

Vidéki vagyok és itt egyetlen barátom sincs.

A suliba van 1-2 lány akivel elbeszélgetek, de ők messze laknak tőlem. Ha felhívnák valakit lehet hogy feljönne pestre, de az utazás is meg az csak 1 nap, és én nem 1 napokat akarok hanem olyan embereket akik itt laknak nem messze és sűrűn eltudnánk menni bárhova.

Nem tudom hogy kezdjem. Nem akarom magam senkire sem ráerőszakolni. :(

20L

2013. aug. 20. 12:26
 1/3 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem írni, hogy elég önbizalomhiányos vagyok, mivel kicsit duci vagyok és ezmiatt félek az emberek véleményétől és elég nehezen tudok megnyilni az emberek elött. De ezen változtattam, sokkal nyitottabb vagyok.

Ha sikerül kicsit lefogynom lesz egy kis önbizalmam?

2013. aug. 20. 12:33
 2/3 anonim válasza:
Szia! Biztos van néhány hobbid, menj el olyan klubokba vagy helyekre, ahol azt csinálhatod, amit szeretsz, és társaságban is lehetsz.
2013. aug. 20. 12:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Merre laksz
2013. aug. 22. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!