1,5 éve van barátom sokat veszekszünk mivel nagyon féltékeny típus vagyok. A barátomnak sok lány barátja van és ez zavar. Hazudott is egy lány miatt a szemembe és mástól tudtam meg. Szerintetek többet ér neki a lány mint én?
Ebbol a nyulfarknyi infobol nem lehet eldonteni. De ha valaki nagyon feltekenykedik, az ezt valtja ki a masikbol, hogy elkezd elhallgatni dolgokat, csak hogy elkerulje a veszekedest.
A javaslatom, hogy ne azon agyalj, hogy a baratod mit csinal, hanem inkabb azon, hogy miert vagy feltekeny? Ugy gondolod, hogy nem vagy legalabb olyan jo, mint a masik lanyok? Nem vagy elegedett magaddal? Ha ezen tudsz valtoztatni, elszall a feltekenyseged is.
Hát ha rendszeresen cirkuszolsz, egy idő után kellemetlenül érzi majd magát a kapcsolatban, és igen talál majd (még ha nem is keres) olyat akivel tényleg boldog, és többet ér majd neki nálad. Ha hazudott akkor vagy a konfliktust kerüli, vagy már talált.
Gondolkodj el azon, miért van féltékeny "típus". Általában önbizalom hiányból fakad. Leszámítva persze, ha valaki okot ad rá. /a lánybarátok megléte nem ok/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!