Önbizalomhiányom van? Hogyan tudnék változtatni ezen?
Egyrészről nincs sok barátom, nehezen nyílok meg.
Zavarba jövök ha egy idegen ember leszólít, néha nem sikerül megfelelően reagálni.
Régen is éreztem, hogy néha nem találom a helyem, de akkor még nem tudtam mi ez, nagyjából még most sem...
Pl. ott van az, hogy egy ideje gitározgatok, haladok, de a számat nem tudom kinyittani, nem megy hozzá az éneklés, haverom ilyenkor már rég tudott hozzá énekelni, de érzem, hogy valami engem visszafog, még magamban sem merem.
Nagyon sok hobbim volt már, sok mindent sportoltam, minden jól ment, versenyeztem is nem keveset.
Testvérem elég sokszor hangoztatja, bár néha ellenkezőjét, hogy jól nézek ki stb...(testvérem érdekes személyiség(ellenkező nem) mindig kritizál beszól stb.. szóval neki elhiszem)
Nem tudok közvetlen lenni, nem találom néha a helyem, inkább otthon ülős típus vagyok.
Tudnék ezen változtatni? Régebben nyitottabb, nagyszájú voltam, most meg alig bírom kinyittani a szám társaságban...
Lehet nem a legmegfelelőbb kategóriába írtam, de ....
Komoly válaszokat várok! Most nem poénkodom stb.
Nem tudom, hogy hogyan.
Olyan kis különcnek érzem magam, 15-16 évesen mindenki minden hétvégén buli, full részegre isszák magukat, cigi, meg minden ami "menő"............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!