Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nagyobb megerősítésre lenne...

Nagyobb megerősítésre lenne szükségem a barátnőmtől, hogyan tegyem túl magam ezen?

Figyelt kérdés

Lassan három éve vagyunk barátnők, mostanra számomra a legjobb barátnő szerepet tölti be, mindig számíthatok rá és ő is rám, mindig ilyen barátságra vágytam.

A lelkem mélyén tudom, hogy fontos vagyok neki, de sosem mondja, nagyon nagyon ritkán érezteti, inkább úgy érzem, hogy ő evidensnek veszi, hogy vagyok és leszek is. Ami jó is, de közben olyan jó lenne néha, ha éreztetné, hogy neki is milyen fontos vagyok.

Sosem mondta még, hogy mit is jelentek neki, hogy mennyire szeret vagy nem szeret és tudom, sokan úgy vannak vele, hogy nem is kell, de nekem mégis szükségem lenne rá néha.

Bármit megadnék, ha ő is a legjobb barátnőjének tartja. Tudom, hogy el kell fogadnom, hogy ő ilyen, de hogyan győzzem meg magam, hogy attól még neki ugyanolyan fontos vagyok, mint ő nekem, csak nem tudja kimutatni?

Egyébként magában a kapcsolatunk, mint barátság tényleg irigylésre méltó.

2015. febr. 2. 18:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyire ne támaszkodj rá a barátnődre, sőt, senkire. Olvasd vissza amit írtál, nekem teljesen egy olyan gyenge ember képét fested le, akinek olyan a barátnője, mint cukorbetegnek az inzulin. Irigylésre méltó kapcsolatotok van, de azért még éreztesse is veled, hogy mennyire szeret... Neked szerintem inkább egy barátra lenne szükséged.
2015. febr. 2. 18:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Vőlegényem van.
2015. febr. 2. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!