Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez zavarna mást is?

Ez zavarna mást is?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmmel mindig nézegettük a gyűrűket. Volt egy, ami nagyon tetszett, mondtam is mindig amikor elmentünk a kirakat előtt, hogy azzal szeretném ha majd eljegyezne a párom. Lassan aktuális lett a dolog, a barátommal nézegettük a neten a gyűrűket, kérdezte melyik tetszik, mondtam, hogy az egyik boltban van az álomgyűrűm, mutattam képet róla, a méret is megvan, a napokban akarta megvenni.

Erre ma látom, hogy a barátnőm vett magának 1 ugyanolyan gyűrűt, mint ami nekem tetszik. 2 éve hallgatja, hogy mennyire tetszik nekem, mik a terveim vele... erre megveszi magának. Így viszont én már nem szeretném eljegyzésre, ráadásul ugyanott dolgozunk, kellemetlen lenne. Elég gáznak érzem a dolgot, de lehet, hogy bennem van a hiba. Nekem eszembe nem jutna megvenni ugyanazt a gyűrűt, amivel őt akarná valaki eljegyezni.

Szerintetek mit csináljak? Válasszak másikat? Nem vagyok nagy ékszerviselő, nem sok van ami tetszik, ezt is véletlenül találtam meg...

Vagy maradjak az eredeti tervnél?

2015. febr. 16. 17:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%
De gondolom 2 év alatt azt le sem szartad, hogy esetleg neki is tetszik a gyűrű, mert hát ugye miért is lennének másnak is vágyai, érzései rajtad kívül, hát nehogymá'
2015. febr. 16. 17:33
 2/15 A kérdező kommentje:
2 év alatt egyszer sem mondta, hogy tetszene neki. Ismerem az ízlését, csak sárga aranyat hord, ez pedig nem az. Az exétől kapott gyűrűt beadta a zaciba, és abból vette mert mindentől meg akart szabadulni ami vele kapcsolatos...
2015. febr. 16. 17:40
 3/15 anonim ***** válasza:
40%
Nem zavarna, miért ne vehetne olyan gyűrűt, ami neki is tetszik? Milyen barátnő vagy te?
2015. febr. 16. 17:40
 4/15 anonim ***** válasza:
55%

Hát, ha kinéztél eg ykirakatban egy szabadon megvehető sorozatgyártott gyűrűt, akkor ez van, bárki megveheti, nem a barátnőd az első, nem is az utolsó.

Amúgy meg, két éve ábrándoztál róla, ő két évig várt, hogy kell-e neked, vagylesz-e valami. Nézd, ha közelébe se jutsz az eljegyzésnek, akkor már örökre nem lehet eladni azt a gyűrűt? Vagy hogy gondolod?

Komolyan, ez ovi. "Jutka néni, a Terka utánoz...."

Neked nem eljegyzési gyűrű kéne, hanem pelenka.

2015. febr. 16. 17:43
 5/15 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem ha az elmúlt 2 év alatt ő egyszer se említette hogy neki is tetszik a gyűrű, akkor az ő részéről eléggé bunkóság, megkockáztatnám hogy nem is igazán a legjobb barátnőd.
2015. febr. 16. 17:44
 6/15 anonim ***** válasza:
61%
Ha olyan jó barátnők lennétek, akkor nem venne ugyanolyan gyűrűt. Szerintem féltékenységből csinálta, mert téged eljegyeznek, ő meg faképnél lett hagyva. Eleve nagyon gáz saját magunknak eljegyzési gyűrűt venni. Gondolom nem 2ezer forintos bizsuról van szó, vagy valami tömeggyártmányról. Ha nekem ilyen barátnőm lenne, akkor már nem lenne...
2015. febr. 16. 17:52
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy utánoz... bárki megveheti. De nem hiszem el, hogy a több tucat ékszerbolt közül egyikben sem talált másikat. Abban a boltban is másik fajtára mondta, hogy tetszik neki. Én fordított esetben tekintettel lennék rá.
2015. febr. 16. 17:58
 8/15 anonim ***** válasza:
48%
Nekem ebből az jön le, hogy irigy lett rád, mert téged el fog jegyezni a párod, neki meg csak exe van. Ezért keresztbe akart tenni, ha máshogy nem tud, hát így. Ha a pasid is tetszik neki az se kizárt, hogy bepróbálkozott nála is, hátha ő is az övé lesz, nem csak a gyűrű. Egy ilyen irigy pitsából kinézem ezt is.
2015. febr. 16. 17:59
 9/15 anonim ***** válasza:
41%
Te nagyon értetlen lehetsz, ha annyit sem bírsz felfogni, hogy másnak is tetszhet az, ami neked is; ez nem a te privilégiumod. És tudod mit? Nem, nem kell az orrodra kötnie.
2015. febr. 16. 18:00
 10/15 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy nem próbálkozott be nála.

És nem vagyok éretlen. Gondolom örülnél neki, ha a barátnőtök ugyanazt a gyűrűt mutogatná a munkahelyen, amivel nem sokkal később te is el leszel jegyezve.

Felőlem vegye meg, nem sajnálom tőle. Csak nem számítottam rá, és elég hülyén jön ki ez az egész. És zavar a dolog. Ennyi.

Hiába próbáljátok úgy beállítani, hogy én vagyok a rossz. Annyira nem lényeg, ha ennyire meg akarta venni, hordja egészséggel.

A párommal már megbeszéltük, hogy inkább választunk egy másikat.

2015. febr. 16. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!