Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti is így szoktátok megoldani a problémákat? Ez
mást is zavarna?
Figyelt kérdés
Ha a barátnőtökkel neten keresztül vitatkoztok vmin, nem megbeszélitek normálisan, hanem azt írjátok neki, hogy inkább mentek aludni, majd írja le, hogy mi baja. Vagy lerázzátok azzal, hogy aludni mentek, közben meg még sokáig ültök a gép előtt, csak nem írtok neki.
És ha azt válaszolom, hogy nem írom le így, akkor jön azzal, hogy sz.arok a fejére.
Szerintetek mi lenne a jó? Írjam, vagy ne írjam meg neki, hogy mi bajom? Mert ebből inkább az jön le, h őt nem érdekli.
Mondjuk írd az igazat.Ráadásul neten,nőjj már fel öcsi.
2014. aug. 11. 23:15
4/32 anonim válasza:
Igazabol mi dugunk egy jot, ajanlom neked is.
2014. aug. 11. 23:15
5/32 anonim válasza:
10 után semmilyen munkaügyi, v jövőt befolyásoló döntést ne hozz, cselekedet ne kezdj meg... úgy is hülyeség lesz belőle nagy eséllyel. Pusziljátok meg egymást és holnap reggeli után beszéljétek meg.
2014. aug. 11. 23:16
6/32 anonim válasza:
ird meg neki h most elmesz inkabb aludni es holnap tiszta fejjel megbeszelitek... ha bunkon ir most se legyel duhos... ha holnap is bunko lesz akkor valszeg hamarosan szakitatok...
2014. aug. 11. 23:16
7/32 A kérdező kommentje:
Mindenről lehet vitatkozni neten, főleg, ha nem tudunk napi szinten találkozni.
Az "öcsitől" elég messze vagyok. Főleg mert én a csaj vagyok. És már jó ideje felnőttem.
Dugnánk egy jót, ha nem 200 km-re lenne.
Annyi lett volna a lényeg, hogy csak szerintem bunkó dolog ezzel a szöveggel elintézni egy vitát, vagy ez így teljesen normális? Mert nem érti, hogy miért vagyok kiakadva.
2014. aug. 11. 23:21
8/32 anonim válasza:
200 km-re.És még te nőttél fel?Lehet hogy korban igen,de máshogy nem.
2014. aug. 11. 23:24
9/32 A kérdező kommentje:
#8 De igen, minden szempontból felnőttem. Szerinted csak ugyanabból a városból lehet összejönni vkivel? Nem csak neten kommunikálunk, az igaz, hogy nem tudunk napi szinten találkozni, de ahhoz képest egész sok időt együtt töltöttünk. Nem gyerekek vagyunk már, most tervezzük, hogy hogyan lenne a legjobb összeköltözni. Csak ezzel a hülyeséggel kicsit kiakasztott, és itt egész jól le lehet vezetni a feszültséget.
2014. aug. 11. 23:28
10/32 anonim válasza:
Késő van, ne vedd komolyan, mikor mindenki friss elméjű, akkor beszéljétek meg. Barátnőm is mikor éjfél környékén akad ki, másnap reggel pityeregve kér bocsánatot, h hülye volt a fáradtságtól. De sose neheztelek rá, mert későn nem lehet komolyan venni ezeket a dolgokat. Mindenki fáradt, ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!