Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szoktatok olyat csinálni, hogyha egy fiú tetszik akkor úgy csináltok mintha figyelembe sem vennétek?
Figyelt kérdés
Azaz amikor szembe jön veletek akkor elfordultok vagy másfele veszitek az irányt.
Vagy csak épp egy apró köszönés és mentek is tovább?
2014. aug. 9. 11:04
1/4 anonim válasza:
szerintem ez a fordított viselkedés dolog nem hiszem hogy sokszor kifizetődő
2/4 anonim válasza:
Igen, de nem azért van, mert figyelembe sem vesszük, hanem azért, mert zavarban vagyunk ("félünk"), és menekülünk:)
3/4 anonim válasza:
Én nem tudom más lányok csinálnak-e ilyet
Én mindig mosolygok arra aki tetszik és nem kerülöm el..
4/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy aki tetszik attól zavarba jövök és rám illik amit leirtál, ebből sok félreértésem is van, mert viszont aki nem tetszik azzal beszélgetek, hülyéskedek és igy mindig azok a fiúk akarnak velem járni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!