Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti is így szoktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti is így szoktátok megoldani a problémákat? Ez mást is zavarna?

Figyelt kérdés

Ha a barátnőtökkel neten keresztül vitatkoztok vmin, nem megbeszélitek normálisan, hanem azt írjátok neki, hogy inkább mentek aludni, majd írja le, hogy mi baja. Vagy lerázzátok azzal, hogy aludni mentek, közben meg még sokáig ültök a gép előtt, csak nem írtok neki.

És ha azt válaszolom, hogy nem írom le így, akkor jön azzal, hogy sz.arok a fejére.

Szerintetek mi lenne a jó? Írjam, vagy ne írjam meg neki, hogy mi bajom? Mert ebből inkább az jön le, h őt nem érdekli.

2014. aug. 11. 23:11
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Jaaa én arra gondoltam, hogy nekem volt meg a napi jótett, hogy szórakoztattalak :D
2014. aug. 12. 23:03
 32/32 anonim ***** válasza:
Ja :D
2014. aug. 12. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!