Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Felkészültnek érzem magamat...

Felkészültnek érzem magamat de nem tudom hogyan tegyem meg. Tanács?

Figyelt kérdés

Van az osztályban egy lány aki pont az én másik felem (én legalábbis így érzem).Nagyon jól néz ki (számomra),aranyos kedves és csendes.Megértő és lehet vele (jókat) beszélgetni.Csak egy bökkenő van.Az a gond, hogy nagyon félek attól, hogy ha megkérdezném tőle, hogy "Szia.Lennél a barátnőm?" akkor a képembe röhögne és vele együtt az osztály is.Egyszóval:félek és félénk vagyok.Valaki tanács?

13/f

2015. jan. 25. 19:57
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

Jah és előző vagyok. Most más lanyokkal beszélek é rohadt pipa ram az aki barátnak tekintett. Szar napja volt tuti. Fordult a kocka. Lógj más lányokkal. NE KAVARJ VELÜK MERT ELKÚROD.

Ha a jelenlegit sikeresen lezárom én átmegyek passzívba és várom hegy lány jöjjön oda hozzám. Tudom gáz de az én esetemben nem tudok mást tenni.

2016. jan. 25. 23:13
 22/27 A kérdező kommentje:
Mostanában mintha lett volna valami.Egész eddig én bámultam (nem tudtam magammal mit kezdeni :D).Aztán most készülünk egy előadásra (nem csak mi ketten hanem az egész osztály és táncolni is fogunk benne) és miközben beszélt hozzánk a tánctanár ő nézett engem (de közben nem beszélt senkivel rólam vagy csak szimplán elbambult ) és ezen meglepődtem.De nem csak akkor hanem a héten is eljátszotta ezt.Lehet hogy nem csak én hanem már ő is érez valamit?Össze vagyok zavarodva!
2016. febr. 13. 17:54
 23/27 anonim ***** válasza:

Én sosem hiszek csak a szavaknak. Az egész lány beszél. A szavakkal lehet a legkönnyebben hazudni.

Én bizakodnék, igen.

2016. febr. 21. 15:05
 24/27 A kérdező kommentje:

Tehát azt mondod hogy emiatt már ő is érezne valamit irántam?Nem azért kérdezem mert baromság amit írtál csak nekem kicsit hihetetlen elhinnem.

Meg van más is.Amikor fenn voltam facen és véletlenül ő is fenn volt rögtön lement.De mostanában (gondolom látja h fenn vagyok)amikor ő is és én is fenn vagyok akkor ő fenn marad nem úgy mint azelőtt.Lehet hogy "vár rám"?

2016. febr. 21. 15:55
 25/27 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha szerelmesek vagyunk sajnos mindent beképzelünk, és olyan dolgokkal hitegetjük magunkat amelyek nem biztos igazak. Nem feltétlenül nyilvánul meg mindenkinél azonosan a szerelem, ez függ az érzelmi intelligenciától és egyéb személyiségi adottságoktól. Azaz, ez a facebookos dolognak szerintem semmi jelentősége nincs, ellentétben azzal hogy rád nézett táncoktatás közben, és hogy visszaszokott mosolyogni.

Beismerte, hogy nem szerelmes beléd. Viszont elég fiatalok is vagytok, így lehet ő még nincs készen egy kapcsolatra.

Azt tanácsolom, hogy maradj továbbra is a barátja, és próbálj közös programokat szervezni. Ha azt mondja barátok vagytok, akkor igenis kell programokat szervezni, hiszen erről is szól a barátság. Nem mindig csak a barátnőkkel kell ő is legyen, veled is tölthet el szép perceket.

Az idő eldönti mi lesz. Ha nem tudod egyedül végigcsinálni ajánlom keress fel egy szakembert, aki jó tanácsokkal tud ellátni.

Üdvözlettel,

Anonim Pszichológus

2016. márc. 13. 22:08
 26/27 A kérdező kommentje:
Ma írt nekem hogy már más tetszik neki.
2016. márc. 20. 14:43
 27/27 A kérdező kommentje:
Pontosabban fogalmazva más tetszik neki.Csak rosszúl írtam le.
2016. márc. 20. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!