Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Felkészültnek érzem magamat...

Felkészültnek érzem magamat de nem tudom hogyan tegyem meg. Tanács?

Figyelt kérdés

Van az osztályban egy lány aki pont az én másik felem (én legalábbis így érzem).Nagyon jól néz ki (számomra),aranyos kedves és csendes.Megértő és lehet vele (jókat) beszélgetni.Csak egy bökkenő van.Az a gond, hogy nagyon félek attól, hogy ha megkérdezném tőle, hogy "Szia.Lennél a barátnőm?" akkor a képembe röhögne és vele együtt az osztály is.Egyszóval:félek és félénk vagyok.Valaki tanács?

13/f

2015. jan. 25. 19:57
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Lányok véleményét is várom.
2015. jan. 25. 20:02
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy kell megkérdezni hogy "Leszel a barátnőm?" hanem inkább hívd el valahova KETTESBEN. Nem tudom fagyizni vagy valami.
2015. jan. 25. 20:13
 3/27 anonim ***** válasza:

De aranyos vagy. :)

Hívd el sétálni például, és szép lassan térj rá a témára. Ne egyből bele a közepébe, szerintem.

Ne félj, ne igzulj, csak lazán. :)

2015. jan. 25. 20:18
 4/27 A kérdező kommentje:
Mind a kettőtöké hasznos tanácsnak bizonyul számomra.Köszi.2-es köszönöm.:)
2015. jan. 25. 20:24
 5/27 anonim ***** válasza:

Hajrá! :)

Majd írd meg kommentbe (vagy felőlem privátba), hogyan alakultak a dolgok. :)

2015. jan. 25. 20:37
 6/27 A kérdező kommentje:
A joker az az egészben,hogy van közös témánk:a könyvek.Úgyhogy szoktunk beszélgetni egymással.Van amikor önkéntelenül is rámosolygok és visszamosolyog.Aminek örülök.
2015. jan. 25. 20:44
 7/27 anonim ***** válasza:

Nem is tudod, mekkora öröm hallani, hogy ilyen fiatalon érdekelnek titeket a könyvek. :) Több közös témátok is van?

Mosolyogj rá sokat. :)

2015. jan. 25. 21:00
 8/27 A kérdező kommentje:
Nem nagyon.Legfeljebb a tanulás.A tanácsot megfogadom.Amiket írtatok holnap meg is váltom és az eredményét leírom.Köszi Minden! :-):-)
2015. jan. 25. 21:06
 9/27 anonim ***** válasza:
Szurkolunk! ;)
2015. jan. 25. 21:51
 10/27 A kérdező kommentje:
Hát...Igazság szerint nem tettem meg de minél előbb megteszem
2015. jan. 26. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!