Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kellemetlenül érzem magamat...

Kellemetlenül érzem magamat ismeretlenekkel teli helyen. Mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Pár nap múlva megyek egy épülő házhoz anyukám új barátjával (akivel eddig egyszer találkoztam), 2 unokaöccsével meg még lesz ott pár ember (kőművesek stb.). És egyszerűen nagyon félek a találkozástól ennyi ismeretlen emberrel egyszerre. Hogyan viselkedjek? Mit csináljak ott?

2014. jún. 19. 15:45
 1/3 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy 16 éves vagyok.
2014. jún. 19. 15:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Kőmüvesek... Nehogy már tőlük félj. Ők csak a munkájukat fogják végezni.

Legyél kedves, igyekezz jó benyomást kelteni...

Mondd, hogy már mennyire várod, hogy felépüljön a ház!... Hogy mennyire szeretnéd látni már készen!... Válaszolj a hozzád intézet kérdésekre. Ennyi elég is. :)

Gondolom anyud és a barátja fog ott lakni.

2014. jún. 19. 19:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Viselkedj természetesen.Próbálj ismerkedni,kérdezz meg tőlük pár dolgot.

Én általában úgy oldom saját magam,hogy megkérdezem milyen volt a napja,aztán amiket mond arról is kérdezni stb stb.

Vagy éppen amilyen szitu van.

De valószínű ők is fognak kérdezősködni.

Válaszolsz nekik,vissza kérdezel.

2014. jún. 19. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!