Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csak én érzem kellemetlenül...

Csak én érzem kellemetlenül ha éppen bnőmnek van pasija és 3-asban akar bulizni menni?

Figyelt kérdés

Én,barátnőm meg a pasija.Nekem ez totál kellemetlen egész este nyalják falják egymást.Velem alig törődve.Ha lenne vkim akkor elvinném és úgy jó lenne 4esbe.Vagy csak a barátnőmmel.De nekem ez a felállás nem szimpatikus.Barátnőm meg megsértődött,hogy nem akarok velük menni majd nyaralni nyáron.Meg hogy képzelem hogy "egyedül" hagyom?!

Mondom ott a pasid nem vagy egyedül,de hogy én is kellek,mert a barátnők vagyunk.

Nem tudom,hogy adhatnám tudtára,hogy ez nekem kellemetlen.

Az olyan válaszok,hogy "szerezzek pasit és akkor minden jó lesz" hanyagoljátok.

2014. máj. 7. 14:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Első sorban szerezz egy pasit és akkor miden jó lesz... :D

Mondd meg a barátnődnek, hogy neked ez kellemetlen szart sem tudsz egyedül csinálni míg ők egymással elvannak, és értelmetlen is. Nálam is volt hasonló szitu, haver és bnőjével lógtam együtt, de idő után megmondtam nekik h srácok további jó szórakozást és csókolom.

Majd a bnője fontosabb lett, mint én több év barátság után és azóta sem beszélünk, mivel egy retard.

Ha megsértődik vagy nem érti meg a bnőd, hogy ez gáz akkor mondd meg neki, hogy csináljatok egy gruppen partyt hogy ne unatkozz

2014. máj. 7. 14:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Meg kell neki kerek perec mondani, hogy unod magad és hogy nincs kedved azt bámulni, ahogy enyelegnek egyfolytában; nem a csicskája vagy, hogy szaladgálj vele mindenhová, hogyha véletlenül kedve támad őnagyságának arra, hogy veled foglalkozzon, akkor te azonnal kéznél légy.
2014. máj. 7. 15:20
 3/11 A kérdező kommentje:

Egyszer voltunk úgy,hogy ő, pasija(előző),unokahúga meg én.Így azért volt jó,mert én unokahúgával tudtam táncolni míg ők elvoltak.Aztán időnként oda jött ő is táncolni.De így legalább nem voltam "egyedül". Magamnak táncikálni nem fogok.

Tegnap találkoztunk,beszélgettünk és mondta,hogy ő nyáron megy nyaralni és ha addig nem lesz pasim akkor 3-an elmegyünk.Én meg mondtam nem megyek fölös 3.nak és besértődött,hogy mi az,hogy a barátnője vagyok és nem megyek.Utána hirtelen másról kezdtünk beszélni.De ha felhozná újra.Akkor kerek perec megmondom,hogy ez nekem elég kínos.Ha annyira bulizni akar velem akkor csak velem jöjjön vagy hívjunk több bnőt,havert.De ne a pasijával már.

Nem volt még barátom,de tuti nem hurcolnám el ha a barátnőmmel akarok bulizni. Meg most ha ha csak én azt szeretném,hogy ketten menjünk el pár napra a Balatonra pl vagy hívjunk haverokat.Akkor szerintem el se jönne,mert vagy a pasijával vagy egyáltalán nem jönne.Tuti.

Én egyenlőre nem érzem magam háttérbe szorítva.Még csak friss a dolog ezzel a sráccal,de már előre tervezi a nyarat.Rengeteget dolgozik,ritkán tudunk talizni,de legalább akkor tudunk beszélgetni bár beszélgetések 90 %-a a pasijáról szól.

Örülök,hogy boldog.De azért engem kínos szituba ne vigyen bele.

2014. máj. 7. 15:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Világosítsd fel, hogy ez mennyire kellemetlen, és gondoljon már bele a te helyzetedbe... Azért nem lehet valaki ennyire buta, hogy nem érti ezt meg, hogy valakinek ez nagyon fáj...
2014. máj. 7. 15:54
 5/11 A kérdező kommentje:

Amúgy csinálta már azt,hogy én vagyok a menekülő út.Hogyha vmi nem stimm akkor egyből velem van foglalkozva ilyen esetekben,hogy neki ne legyen kellemetlen.

Viszont 1-2 alkalom elég volt kellemetlenül.Most,hogy 3 alkalommal is bele vinne,áá nem hagyom.

Szépen elmagyarázom neki a szitut. Max ha nem érti,pedig értelmes lány tényleg.Akkor kitalálok vmit,hogy ez meg az miatt nem tudok menni.Ha meg besértődik ez van.

Nekem ez nem fáj annyira.

Csak kellemetlen.Persze vmennyire rossz,hogy dúl a lámúr én meg egyedül vagyok.De ez foglalkoztatna kevésbé.Inkább csak,hogy én feleslegesnek érezném magamat.Meg ilyenkor barátnőmmel nem lehet annyira poénkodni.

Ketten vagyunk olyat bulizunk.Hogy azt hittem jó bulikhoz sok ember kell.Barátnőmmel ketten is megcsináljuk a bulit.De ha van vkije vissza fogott és nem hülyéskedik.Így az én kedvemet is elveszi.

2014. máj. 7. 16:15
 6/11 anonim válasza:
Ne menj el, mert vér ciki, amikor ketten egymást nyelvét tolják le a torkukon, közben te meg a körmeidet nézegeted. Nyaraláson meg főleg, mert ott még az sincs, hogy csak hazahúzol ha már tök unalmas/ciki a helyzet. Csak akkor menj el velük, ha megy még valaki. Ha igazi barátnő, akkor azt is figyelembe venné, hogy normál helyzetben ez tényleg kellemetlen neked. Ne hagyd magad. Ha ezen megsértődik, akkor nem hinném, hogy ő az ideális barátnő neked.
2014. máj. 7. 17:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Elmondod neki, hogy miért érzed kellemetlennek a helyzetet és kész. Ha nem van egy kis esze, felfogja.

Vagy ne menj velük legközelebb, vagy szervezzetek be még egy-két barátot, barátnőt, hogy ne csak hárman legyetek.

2014. máj. 7. 18:15
 8/11 A kérdező kommentje:

Mindenben remekül megvagyunk a barátnőmmel sokat segített nekem én is neki,szoros barátságban vagyunk,de amikor ilyen helyzetek elé állít az érdekes számomra.Ugyan is bele gondoltam,hogy én őt ugyan ennek a kellemetlen helyzet nem tenném ki,mert szeretem és tudom,hogy rosszul esne neki.De akkor ő mégis miért vinne bele? Igazából csak ezt nem értem,de ha felvetődik a téma,akkor tisztázok vele mindent az biztos.

Igazából ő olyan lány,hogy mindenhová szeret engem vinni.

Ezt a szülei is megmondták,eddig minden barátnőjét vagy legalábbis a legjobbakat (én is a legjobb bnője vagyok) viszi magával, legyen az kozmetikus,fodrászat,bármilyen buli,vásárlás lényeg,hogy visz.Igazából annyi szavam nem lehet,hogy mindent fizet úti ktg,kaja,pia mindent.Múltkor hogy elkísértem körmöshöz még egy körmöt is fizetett nekem.Ha együtt találjuk ki,hogy megyünk vhová nyilván én saját dolgaimat fizetem és ő is.De ha ő hív el akkor mindent fizet és nem is engedi,hogy akár üdítőt vegyek magamnak,inkább ad pénzt.Szóval szerintem ő is tisztában van,hogy bizonyos helyzetek nekem kellemetlenek és így próbálja kompenzálni.

De felőlem az említett egész nyaralásomat is ki fizetheti,se fogok elmenni így.Vagy meg mondom,hogy hívok vkit és nem feltétlen fiút,hanem húgomat vagy egy másik barátnőt.Vagy nem megyek és lehet választani.

2014. máj. 8. 13:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Persze, ha egyszer kétszer meghív az még rendben is van, ha viszont hívod őt és nem csak ő téged!

Az gáz, hogy rendszeresen fizet neked dolgokat és ezt Te hagyod. Olyan egy kicsit, mintha a pénze végett lennél vele.

Ő meg kicsit önző, mert nem gondolja végig azt, hogy neked ez kellemetlen lehet, mármint az, hogy mindenhova elrángat. A lényeg, hogy ott legyél, hogy ha valami balul üt ki, akkor Te ott legyél neki. De biztos úgy van vele, pénz beszél kutya ugat..

2014. máj. 8. 18:44
 10/11 A kérdező kommentje:

Én is ugyan úgy meghívom őt,cigit is szoktam neki venni.Szóval nem mindig ő fizet,csak amikor olyan helyre megyünk ahová szerintem nem kéne,hogy menjek akkor hív meg mindenre.Például körmöshöz mennem totál fölösleges,ülök ott 2-3 órát.Ő jó részt el pletyizik a körmössel és annyi.Meg kozmetikushoz se értem minek kéne elkísérnem.

Én ilyeneket mindig egyedül intézek,mivel tudom a másiknak aki velem jönne totál unalmas lenne az egész.

2014. máj. 8. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!