Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Felkészültnek érzem magamat...

Felkészültnek érzem magamat de nem tudom hogyan tegyem meg. Tanács?

Figyelt kérdés

Van az osztályban egy lány aki pont az én másik felem (én legalábbis így érzem).Nagyon jól néz ki (számomra),aranyos kedves és csendes.Megértő és lehet vele (jókat) beszélgetni.Csak egy bökkenő van.Az a gond, hogy nagyon félek attól, hogy ha megkérdezném tőle, hogy "Szia.Lennél a barátnőm?" akkor a képembe röhögne és vele együtt az osztály is.Egyszóval:félek és félénk vagyok.Valaki tanács?

13/f

2015. jan. 25. 19:57
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Bocs,hogy ennyi idő után írok :)

Fejlemények:egyre többet beszélgetek vele.Állandóan témát keresek ami őt is érdekli.Próbálok egy bensőséges kapcsolatot kialakítani vele.

2015. febr. 22. 20:18
 12/27 anonim ***** válasza:
sok sikert
2015. febr. 24. 20:54
 13/27 anonim ***** válasza:

Hajrá! :)

Ha van olyan könyv, amit mindketten olvastatok és szerettek, akkor az jó téma lehet. Vagy ha olvasol egy új könyvet, ami nagyon tetszik, mesélj neki róla, hátha ő is kedvet kap, hogy elolvassa. Minél több időt töltötök együtt, minél többet beszélgettek, annál jobban kialakul a dolog. Én szurkolok nektek :)

2015. febr. 24. 22:32
 14/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást :)Igen van olyan könyv amit én olvasok de már meg is beszéltem vele,hogy odaadom neki.
2015. febr. 28. 19:13
 15/27 A kérdező kommentje:

Sok idő telt el szóval tömörítek:

-Rengeteg ajándékkal halmoztam el

-Írtam neki egy levelet ami lényegében szerelmes levél.

Ő ezután a levél után benyögte hogy csak barátként tekint rám

2015. dec. 28. 20:32
 16/27 A kérdező kommentje:
Viszont én még jobban belezúgtam (már emiatt a csak barátok miatt).Úgy érzem nem is fog ez elmúlni.Iszonyatos düh és bánat van bennem.Ezzel sajnos nem tudok semmit sem kezdeni.Valaki??
2015. dec. 28. 20:34
 17/27 anonim válasza:

És még azt hittem, hogy a fiúknál nincs ilyen.

Figyu, ha azt mondod, hogy ilyen kedves és csöndes biztos, hogy nem fog a képedbe röhögni.Figyu ha már úgy is jártok el valahova együtt akkor könnyű dolgod lesz felhozni egy random talit. Pl. megkérhetnéd, hogy segítsen neked ruhát venni,mert....kell valami egy találkozóra valakivel.Ha szerencséd van megkérdezi, hogy kivel. Vagy mondjuk azt kell, hogy ráfirkantod alkoholos filctollal a kezedre egy random csaj nevet aki lehetőleg nem jár az évfolyamotokba se az oztályodba és ha megkérdezi vlszleg érdekli.Ha látsz féltékenységi jeleket az már jó.Vagy mond el neki amit érzel ilyen egyszerűen.Ha nem egy ribi lány akkor tuti, hogy nincs mitől félned, és az írtakból nem úgy vélem:) Szurkolok:D!

2016. jan. 17. 13:53
 18/27 A kérdező kommentje:

Hát akkor rosszul hitted!:D

Köszi a biztatást meg az ötletet is csak az a bökkenő hogy napi szinten nem beszélünk egymással.Ezáltal nem is nagyon tudnám elhivni valahova mert:

1.Miután ő azt mondta hogy csak barátok lezártnak tekinti a témát (legalábbis ezt vettem észre)

2.Ő elvan a barátnőível én a haverokkal.

Tudom az jön le abból hogy nem beszélünk napi szinten egymással akkor nem is nagyon ismerhetem istenigazából és mi foghatott meg benne annyira.Ezt nem tudom megfogalmazni.Talán az hogy emiatt kicsit titokzatosabb és ez vonz benne annyira engem.Nem tudom... :'(:-D

2016. jan. 19. 17:07
 19/27 A kérdező kommentje:
És ha már féltékenységi jel.Mit takar?Azt vágom,hogy elkezdene róla kerdetgetni hogy kicsoda-micsoda az a lány,de úgy mit kéne rajta eszrevennem??Nem nagyon tudom levenni a lányoknál a "jeleket" hogy mikor mit gondolnak és éreznek.
2016. jan. 19. 17:09
 20/27 anonim válasza:

Bro ez van. Gyerekszerelem. Én mostmár elővigyázatosabb vagyok. (15)

Ne filózz rajta ennyit. És ne legyél szerelmes mindíg ez a vége. Ajánlanám Murphy-t és a CS:GO-t. Legjobb búfelejtők. A ne legyél szerelmes alatt csk arra céloztam h várj amig lesz idő. Ha meg osztályból választassz ez lesz a vége. Megun.

Meg ha már itt járunk. Mit szeretnél mibel teljesüljön ki a kapcsolatotok?

Te full normális gyereknek tűnsz nem hiszem h megdugom oszt otthagyom típus lennél.

Nézz meccset szurkolj a Na'Vinak.

2016. jan. 25. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!