Nem tudom, mitévő legyek. Magamat sem értem. Mit tehetnék?
Nos...a legjobb barátnőmmel 4 éve vagyunk együtt. Azóta minden hétvégén 2x, illetve amikor csak tudunk, találkozunk. Nyáron is minden nap. Idén került a sulimba, ahol persze nekem megvan a baráti köröm. Őket is nagyon szeretem. Szerencsére kedvelik a a legjobb barátnőmet, szoktunk közös programokat is csinálni. A legutóbbi ilyen program végetérte után kibukott belőle, hogy nem foglalkozok vele és a többiekkel jobban elvagyok, mint vele. Ő csak ott van velünk, de engem nem is érdekel.
Eleinte kicsit idegesen fogtam fel ezt, mert én figyeltem rá, hogy vele is legyek és ne érezze magát egyedül. Azért azt megjegyzem, hogy a barátaim is kedvelik és ők is foglalkoznak vele. De ahogy átgondoltam, aludtam rá egyet, és úgy érzem, hogy talán van benne valami. Nem teljesen értek vele egyet, de abban igaza van, hogy többet nevetek velük, többet beszélünk ilyen helyzetekben. Pedig én őt is nagyon szeretem, talán jobban, mint a többieket.Nem tudom mitévő legyek, mit mondhatnék neki...Ő és a barátaim eléggé különbözőek. Talán ezért van ez az egész? Vagy mi oka lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!