Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért érzem magamat rosszul?

Miért érzem magamat rosszul?

Figyelt kérdés

1hete hányingerem van,és múlt szerdán olyan lelki problémáim adódtak hogy nem is tudom mit tegyek,ha rágondolok hogy megint suliba kell mennem akkor szomorú leszek mert hiányozni fognak a szüleim(ilyen nem volt,12éves lány vagyok egy általános iskolából)az osztálytársaim nem csesztetnek vannak barátaim,sőt lgjobb barátnőm is van de még is olyan szomorúnak érzem magamat mintha ki lennék közösítve pedig nem is és a szüleim is hiányoznak ha csak rágondolok h egyedül megyek suliba stb. eddig még sosem történt ilyen és mindenkivel jóban vagyok az osztályból a betegségem az oka,mert most éppen nem mentem suliba?vagy az hogy kb. 1hete nem látott osztályomat látni fogom vagy egyáltalán micsoda? :(

Segítsetek!!!

2014. okt. 6. 17:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg! Az időjárás egy kicsit lehangoló mostanában, én is feketébben látom most a dolgokat. El fog múlni ez az érzés hamar, visszamész suliba és jobb kedved lesz. A betegség meg még jobban lehangolja az embert, pihend ki aztán már is mintha kicseréltek volna!
2014. okt. 6. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!