Külföldön élő magyarok, könnyedén találhat az ember barátokat külföldön?
a személyiségedtől függ.
én alapból könnyen barátkozom,sosem volt problémám beilleszkedni,barátokat szerezni, ahogy itt sem:)
rossz élmény még nem ért.
csak egyszer néztem nagyot,mert meglepődött egy csaj,h én magyar vagyok és fehér a bőröm:DDD
ő csak 'másik' magyarokat látott előtte,tudjuk kiket
Én ugyan a fiatalabb korosztályhoz tartozom,mivel még csak középiskolába járok Németországban.
Igazándiból ez attól is függ,hogy neked mi a nemzetiséged és melyik országban élsz.Mert pl. a franciák utálják a németeket meg az angolokat.Mindegy,hogy gyerek vagy felnőtt.Beléjük nevelik.
A magyarokkal általában nem szokott bajuk lenni a külföldieknek.
Nekem a nyelvi nehézségeim miatt nem voltak először barátaim,de kb 1 és fél év után lettek.(Akkorra lett elég jó a németem ahhoz,hogy szóba merjek egyáltalán állni valakivel.)
(Mellesleg elég pontatlan a kérdésed,mert erre nem lehet így pontosan választ adni.Gyakorlatilag minden attól függ,hogy te milyen nemzetiségű vagy és,hogy melyik országba mész.)
Magyar vagyok! :D
Egyébként Németországba mennék egyetemre, MSc-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!