Barátnőnek számítanak azok, akik irigyek a boldogságomra és sikereimre?
Jól halad az életem, jó munkám van, diplomát szereztem, szépnek is tartanak, jó családból jöttem. Hármas csaj barátság van, ők sajnos nem ennyire szerencsések. Igazából csak az egyikőjükkel kapcsolatban van meg nagyon a kérdésemben feltett érzés bennem. Úgy érzem ha beszámolok neki a mindennapjaimról, hogy mi zajlik körülöttem csomószor csak a "pökhendi" reakciót kapok. Nem beszélhetek az álmaimról vagy a céljaimról, mert már nagyképű vagyok. Néha már félek elmesélni,hogy mit vettem tegnap, hol jártam, mert látom rajta "azt" az arckifejezést, hogy én megint nagyképűsködöm. Kínszenvedés volt látni az arcán amikor gratulálni próbált a sikeres államvizsgám és védésem utáni bulin.(Ő okj-t végzett, két évvel idősebb nálam, most fejezte be az első évét az egyetemen, saját maga fizeti a suliját)
Rosszul esik, mert én nem gondolom, hogy nagyképű lennék, úgy érzem bármit mondok, az a részéről annak minősül.
Mi lenne a megoldás?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!