Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az, hogy a melegek...

Miért van az, hogy a melegek baráti társaságában főként nők és szintén melegek vannak?

Figyelt kérdés
Semmi rossz szándék nincs bennem, csak érdekel. Kizárólag kulturált és tiszteletteljes válaszokat várok, a homofób és trágár megjegyzéseket hanyagold, hisz magadat minősíted velük!

tegnapelőtt 14:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem azért mert a nők jobban elfogadják a melegeket, mint a férfiak többségben. De nem tudom igazán.
tegnapelőtt 14:17
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem igaz, csak sok olyanról, aki nem ebbe a kategóriába tartozik, nem tudod, hogy meleg
tegnapelőtt 14:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A nők elfogadóbbak. Van három meleg ismerősöm, egymástól függetlenül, mindnek több a nő és meleg ffi ismerőse, mint a hetero ffi.
tegnapelőtt 14:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert a heteró férfiak mániája, h minden meleg pasi szerelmes beléjük/meg akarja dugni, ezért kerülik őket. Persze tisztelet a kivételnek.

A nők egyrészt elfogadóbbak, másrészt nincs ott az, h rá fog startolni. Plusz lehet velük csajos témákról beszélni, de mégis más megközelítésből látják a dolgokat, ami sokat tud segíteni.

A meleg férfiak között meg önmaga lehet, nem kell megjátszania, h heteró.

tegnapelőtt 14:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy meleg osztálytársam, aki szintén inkább lányokkal barátkozik. Főleg,mert a fiúk többsége homofób. De nem is tudnám elképzelni őt pasis témákról beszélgetni. Ő inkább "csajosabb"
tegnapelőtt 15:14
 6/13 anonim ***** válasza:
64%
A hetero férfiak társaságában is főleg nők és hetero férfiak vannak.
tegnapelőtt 15:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ezt tapasztalom, pedig ismerek jó pár meleget. Nagyon max. azokra a melegekre igaz, akik látványosabban, sztereotipikusabban melegek - sztem velük a hetero férfiak többsége nem akar ismerkedni, mert félnek, hogy b...inak nézik emiatt az ismerőseik vagy a leghülyébb érv, "mi van, ha rám megy?" (mintha egy meleg bármilyen férfira rácuppanna), meg mert tipikusan pasis hobbikról meg témákról akarnak beszélni.

Azoknak a meleg ismerőseimnek, akiknél nem leng ki pozitív irányba 2 mp-n belül a gaydar, bőven vannak hetero férfi barátaik (nem is haverok, hanem nemes értelemben vett barátok).

tegnapelőtt 15:55
 8/13 anonim ***** válasza:
11%
Hát nem tudom én se szívesen barátkoznék leszbikus nővel ha nem muszáj. Szerintem pasik akkor barátkoznak melegekkel szívesebben ha már van egy tartós párja, amiről mindenki tud. És nem szingli aki párt keres, vagy sok rövid kapcsolata van, pasizik.
tegnapelőtt 16:30
 9/13 anonim ***** válasza:
71%
Mert a nő örül, ha végre nincs hátsó szándéka a férfinak, aki ismerkedik, barátkozik vele.
tegnapelőtt 17:18
 10/13 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem mert ők közösen megértőek egymás életmódjával szemben.
tegnapelőtt 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!