Nem kezelem jól, hogy az összes barátomnak van másik baráti társasága és én emiatt sokszor egyedül maradok?
Több baráti körben vagyok benne én is, amikben vannak szorosabb és távolabbi baráti kapcsolataim is. Az abszolút nem zavar, hogy a barátaimnak más barátaik vannak, csak úgy érzem valahogy mindig más barátaikat prioritizálják hozzám képest.
Most Szilveszterkor is egyedül voltam, mert minden barátomat valahova máshova hívták meg, ahova ezért vagy azért nem tudtak engem is vinni. Párjukkal kettesben szilvesztereztek, vagy másik baráti körrel ahova nem lehetett "idegent" vinni, stb tehát érthető okok. Viszont nekem azóta borzasztó rosszul esik, nagyon csalódott voltam, és nagyon elmérgesedtek a negatív érzéseim a helyzettel kapcsolatban.
Mit tudnék ebben a helyzetben tenni, hogy ne érezzem magam ennyire sz*rul? Amúgy nagyon szeretem a barátaimat, csak nagyon sokszor így jön ki, hogy kvázi több szék közt a földön landolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!