Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az normális, ha valaki a 2....

Az normális, ha valaki a 2. osztályos matekot se tudja miközben a 20-as évei közepén jár? Kivonni, összeadni, stb. (Pl.: 12+23, 42-13, 8x3...)

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem normális, de sok ilyen van.
tegnapelőtt 21:49
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Lehet, hogy tudja amúgy, csak ez a "Hú, de most azonnal!" világ miatt stresszbe kerül és így úgy tűnik, hogy nem tudja.
tegnapelőtt 22:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondod, hogy nem hallottál még diszkalkuliáról! Nm életkor kérdése.
tegnapelőtt 22:56
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Ez a normális egyik válfaja. A tanulás nagyon bonyolult folyamat és ha valakit nem a neki megfelelő módszerrel tanítanak ill. ő nem tanul (ami komoly munka), akkor ez is lehet az eredménye.
tegnapelőtt 23:01
 5/10 anonim ***** válasza:
47%
Sajnos én is begörcsölök, ha valaki elvárja tőlem, hogy azonnal rávágjam a választ.
tegnap 07:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
30 éves vagyok, ki tudom számolni, de gondolkodnom kell rajta, hogy mi a helyes eredmény. Gáznak érzem, de annyira elszoktam a fejben számolástól, szó szerint ellustult az agyam, hiszen minden hasonló esetben előkapom a telót és nyitom azonnal a számológépet. Lustaságból.
tegnap 08:22
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

Van egy ismerősöm, aki meg nem tudja, hogy melyik a jobb és melyik a bal oldal. Ki kell tartsa a két kezét, és gyorsan átgondolni, hogy melyikkel tartja a tollat/kanalat/bármit.

Közben meg minden helyzetre vágja a megoldást, fejben számol, kívülről fújja az évszámokat, mindenki szülinapját/névnapját/satöbbijét, tudja fejből a legrövidebb útvonalat bárhova Budapesten, satöbbi.

tegnap 09:21
 8/10 anonim ***** válasza:
79%

#3: Itt szerintem nem a diszkalkúliára célzott a kérdező.

Nagyon sokan vannak, akiknek - nekik felróható okokból - alapvető tudásbeli hiányosságaik vannak. Nem tartom normálisnak, de ez ellen nem tudunk mit tenni.

tegnap 10:07
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
Egyetemista vagyok, de már nem emlékszem hogyan kell papíron osztani és szorozni. Legutoljára a középiskolai központi felvételin kellett használnom ezeket 11 éve. Ha nem használ az ember valamit, azt elfelejti.
tegnap 19:27
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Olyan, hogy valaki neki felróható okból nem tud 12-t meg 23-at összeadni - na olyan nincs!
tegnap 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!