Ez normális? Velem van a baj?
Hétköznapokon munka után nincs nagyon kedvem sehová sem menni, a barátaimmal sem találkozni....
Nem azért, mert nem szeretem Őket, hanem valószínűleg el vagyok lustulva, nem szívesen mozdulok ki....
És ezen a home office sem segít....
1-es abszolút figyelmen kívül hagyta a kérdést és teljesen irreleváns választ adott.
Kérdező! Én is home officeban dolgozom már hosszú évek óta és észrevettem, hogy azóta sokkal nehezebben mozdulok ki. Bár én úgy érzem, nálam ez már előtte elkezdődött, csak a home office rásegített. Engem is mindig hívtak a barátok, hogy menjünk erre-arra, de sokszor még irodai napokon is úgy voltam vele, hogy inkább hazamegyek és bekuckózom. Nem tudom, hány éves vagy, de idővel szerintem mindenkinél ritkulnak a baráti találkozók. Én nagyjából 30 felett kezdtem ezt érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!