Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez normális? Velem van a baj?

Ez normális? Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Hétköznapokon munka után nincs nagyon kedvem sehová sem menni, a barátaimmal sem találkozni....

Nem azért, mert nem szeretem Őket, hanem valószínűleg el vagyok lustulva, nem szívesen mozdulok ki....

És ezen a home office sem segít....

nov. 27. 13:28
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
Mindenkinek arra van ideje, amire akar..
nov. 27. 13:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Én is néha így vagyok ezzel, de igyekszem kitörni. Te is tehetsz érte.
nov. 27. 13:36
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

1-es abszolút figyelmen kívül hagyta a kérdést és teljesen irreleváns választ adott.

Kérdező! Én is home officeban dolgozom már hosszú évek óta és észrevettem, hogy azóta sokkal nehezebben mozdulok ki. Bár én úgy érzem, nálam ez már előtte elkezdődött, csak a home office rásegített. Engem is mindig hívtak a barátok, hogy menjünk erre-arra, de sokszor még irodai napokon is úgy voltam vele, hogy inkább hazamegyek és bekuckózom. Nem tudom, hány éves vagy, de idővel szerintem mindenkinél ritkulnak a baráti találkozók. Én nagyjából 30 felett kezdtem ezt érezni.

nov. 27. 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ne mozdulj ki, ne találkozz a barátaiddal. Majd találnak mást, aki foglalkozik velük, egyébként meg senki se pótolhatatlan.
nov. 27. 13:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#2 vagyok: nekem ezen az is segít, ha én hívok át másokat. Erre rásegít, hogy a baráti társaságainkban nekünk van leginkább buliképes lakásunk.
nov. 27. 13:43
 6/7 anonim ***** válasza:
66%
Teljesen jól működsz szerintem. Télen én is így vagyok, legszívesebben téli álmot aludnék.
nov. 27. 16:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Általában normális jelenség. Azonban számít, hogy alapból introvertált vagy extrovertált vagy-e? Mert az utóbbiakra nem jellemző ez, ők akkor is mennek, ha kicsit nehéz az életük.
nov. 27. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!