Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Normális, ha a barátnőm és a...

Normális, ha a barátnőm és a volt barátnője megint jóban vannak?

Figyelt kérdés
A lényeg annyi, hogy az egyik barátnőm volt legjobb barátnője átment egy másik osztályba, és ott csúnya dolgokat mondott a másik lányról. A gólyabál alatt ez a dolog nagyon kiéleződött. Ez ment hónapokig. A lány állandóan azt mondta, hogy őt már nem érdekli, de szinte minden nap felhozta, és ilyeneket fűzött hozzá, hogy "sírva aludt el miatta". Már eléggé kivoltam tőle, de nem mertem semmit mondani, mert ha összeveszünk, az összes lányt az osztályból ellenem hangolná. Néhány héttel ezelőtt megint jóban lettek, állítólag azért, mert volt egy lány, akit mindketten utáltak, és kibeszélés közben megint jóban lettek. Most, ha összetalálkozunk vele a folyosón, állandóan otthagy, és rögtön hozzájuk csapódik. A lánynak vannak még ilyen dolgai, pl velem íratja meg a jegyzetét. Máskor viszont rettentően kedves, és úgy érzem hogy legjobb barátnők vagyunk. Mint mondtam, nem merek semmit sem lépni, mert engem állítana be rossznak(az évek alatt megtette már mással is). Mit tegyek?

ma 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Relatív kinek mi a normális, de persze ez sűrűn előfordul.
ma 19:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor örülök hogy férfinak születtem.

De hogy válaszoljak is:

> Most, ha összetalálkozunk vele a folyosón, állandóan otthagy, és rögtön hozzájuk csapódik.

Csapódj te is hozzájuk

ma 19:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a szamár a történetben, kérdező...

Nekem is voltak ilyen barátaim, amikor a no.1 barátok más órákon voltak, hozzám csapódott és amikor végett ért a 45 perc, már rohant is le hozzájuk...

Azt tudod csinálni, hogy nem ragadsz le egy embernél... mert ez az életben is egy hátrány.

30F

ma 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!