Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valaki segítene?

Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Elegem van abból hogy nekem mindenki fájdalmat okoz, csalódás ér, a barátaim is néha leszarnak szóval elegem van a sok bántásból és én is szeretnék olyan ember lenni akit nem érdekel ha megbánt valakit..szóval szeretném ezt úgymond "megtanulni" hogy csak a saját fejem után megyek és nem érdekelnek mások érzései..ha ők megtudnak bántani akkor én is úgy akarok lenni hogy nem érdekelnek az ők érzései..szóval vannak itt olyan emberek akik ilyen nem törődöm másokkal féle emberek?mert szeretnék velük beszélni:)
2015. jan. 2. 23:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

De jót nevettem:-D Igen, jó válasz.

És igen, én is így élem az életem de nekem még kiegészül azzal hogy a meglátásaim annyira beválnak hogy állandóan kiderül hogy nekem van igazam.

Volt olyan hogy szóltam valakinek hogy hagyja abba amit csinál, nem hallgatott rám és meghalt.

Természetesen voltak kevésbé szélsőséges esetek is de a lényeg az hogy ezeket a dolgokat az ember nem azért tudja és érzi mert mindenki másból szedi össze a dolgait hanem saját magából.

A lényeg az életed szempontjából te magad vagy.

Később ahogy felnősz egyre jobban előtérbe helyeződik ez a dolog.

Először is neked kell majd eldöntened hova fogsz menni tovább tanulni.

Ha a szüleid döntik el helyetted úgy járhatsz mint én és zsákutcába kerülhetsz az iskolával majd kezdhetsz valami mást teljesen elölről.

Felnőttként egyre felelősségteljesebb döntéseket kell majd meghoznod és azt sem teheted meg mások véleménye alapján.

Természetesen a szélesebb látásmód érdekében kikérheted hozzád közel álló emberek véleményét de a döntést mindig a saját véleményed alapján kell meghoznod.

Ha nem így teszel olyan dolgokat kell majd átélned ami nagyon nem fog tetszeni.

Természetesen a dolgot folyamatosan gyakorolni kell mivel a külvilág állandó befolyást gyakorol ránk.

Ezért aztán az ember elkalandozhat és túl sok befolyást engedhet be az életébe. De nincs ezzel semmi baj mindig térj vissza saját magadhoz.

Sokszor lesz hogy csak otthon kapsz észbe hogy a nap folyamán mit rontottál el és miért nem hallgattál magadra de nem érdekes, egyre jobban fog ez erősödni benned és sokkal sokkal jobban fogod magad érezni és annyi negatív dologtól kímélheted meg magad hogy azt elmondani sem lehet.

Ha ezt már 14 évesen tudod és próbálod azzal behozhatatlan előnyre teszel szert másokkal szemben.

De ugye ez téged már most nem érdekel;-)

2015. jan. 3. 01:47
 22/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom kifejezni mennyire köszönöm ezt a tartalmas kielégítő választ!:)Egyszerűen olyan jó tanácsod van és az előtted szólóknak is!Kivételes örülök hogy feltettem ezt a kérdést mert nem kaptam semmi szidást! És most ez a kérdés nagyon fontos volt számomra szóval nagyon szépen köszönöm ezerszer is:)!Egyszerűen zseniális amit írtatok ez sokat jelentett nekem! És neked kedves utolsó válaszoló mégegyszer köszönöm ezt a bő választ!Komolyan a segítségemre voltatok:)!Rendesek vagytok!Mégegyszer megköszönöm hálás vagyok a válaszaitokért és tanácsaitokért komoly segítség voltatok nekem!:)KÖSZÖNÖM!:)
2015. jan. 3. 02:45
 23/24 anonim ***** válasza:
Bár én is ilyen vagyok, szerintem sokkal hasznosabb képesség, ha megtudod játszani az érzéseid. Ez a tulajdonság önmagában csak a negatív érzések elkerülésének szempontjából hasznos, viszont nem fogod tőle pozitívabban látni a világot.
2015. jan. 3. 10:02
 24/24 A kérdező kommentje:
Szia köszönöm a válaszod!:)
2015. jan. 3. 15:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!