Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valaki segítene?

Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Elegem van abból hogy nekem mindenki fájdalmat okoz, csalódás ér, a barátaim is néha leszarnak szóval elegem van a sok bántásból és én is szeretnék olyan ember lenni akit nem érdekel ha megbánt valakit..szóval szeretném ezt úgymond "megtanulni" hogy csak a saját fejem után megyek és nem érdekelnek mások érzései..ha ők megtudnak bántani akkor én is úgy akarok lenni hogy nem érdekelnek az ők érzései..szóval vannak itt olyan emberek akik ilyen nem törődöm másokkal féle emberek?mert szeretnék velük beszélni:)
2015. jan. 2. 23:45
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

9-es kire számíthatsz még?:)

10-es köszönöm:)

2015. jan. 3. 00:36
 12/24 anonim ***** válasza:

Oké, én kétszer annyi idős vagyok mint te és én is ilyen voltam.

Az első és legfontosabb probléma az hogy rá vagy kattanva a többiekre. Tehát mindig azt nézed hogy másoknak mi a jó, hogy ők mit csinálnak és mi a véleményük rólad.

Túlságosan extrovertált vagy, vagyis kifelé forduló vagyis mindig másokat figyelsz magad helyett.

Na most ezt meg kell szüntetni és fordítani egy jó nagyot saját magad felé.

Tehát ÉN-NEKEM-ENYÉM és megint csak ÉN és mindig csak ÉN.

Magad felé fordulsz és mindig az a lényeg hogy te mit csinálsz és te hogy gondolod. Mivel a saját véleményed a legfontosabb a világon ezért mindenki más véleménye eltörpül a tied mellett illetve teljesen lényegtelen.

A döntéseid és a véleményed mindig alapuljon a saját tapasztalatod alapján sosem másokén. Így leszel önálló egyéniség.

Tételezzük fel hogy 3 osztálytársad azt mondja hogy te egy buta piicsa vagy.

Mivel te csak és kizárólag a saját magadról kialakított elképzelést vagy hajlandó figyelembe venni és az homlok egyenest ellent mond az ő véleményüknek ezért tetszés szerint kiröhögheted őket, elküldheted őket a piicsába vagy lekeverhetsz nekik egy pofont attól függően hogy éppen milyen kedvedben vagy.

Ha jó kedved van nem kell felvenni a kesztyűt és lehúzódni az ő szintjükre egyszerűen csak mosolyogsz egyet és átnézel rajtuk mint egy ablakon majd ismételten a saját dolgoddal foglalkozol.

Ez legyen mindig a lényeg: Te saját magad, az hogy magaddal foglalkozol, a saját véleményed magadról, a saját tapasztalatod, a saját énképed és a saját elképzelésed.

És akkor nem egy utánozó majom leszel akit mások véleménye éltet hanem saját egyéniséged lesz ami folyamatosan fejlődik és erősödik.

2015. jan. 3. 00:38
 13/24 anonim ***** válasza:

9.es vagyok (vagyis az 1. :D )

Van néhány nagyon jó barátom (akik elfogadnak így is) és a családomra is mindig számíthatok :)

2015. jan. 3. 00:41
 14/24 A kérdező kommentje:

12-es Nagyon nagyon szépen köszönöm a hosszú válaszod!:)

Teljes mértékbe az igazat írtad nagyon hálás vagyok mert minden igazság benne van a válaszodba amit meg is fogok fogadni! Tényleg nagyon szépen köszönöm!:)És tőled is megszeretném kérdezni hogy te is így éled az életed?:)

1-es válaszoló:Neked is köszönöm:) remélem az igaz barátaim így is elfognak fogadni..és a családom az itt lesz velem is:)

2015. jan. 3. 00:45
 15/24 A kérdező kommentje:

Vagyis nem! Nem érdekel hogyha nem fognak elfogadni mert nem fog érdekelni mit fognak rólam gondolni mert a saját véleményem számít!:)

kezdésnek már jó egy kicsit ez a válasz?

2015. jan. 3. 00:46
 16/24 anonim ***** válasza:

10. vagyok

Rengeteg barátot fogsz amúgy elveszíteni, mert az emberek rettentő önzőek és szarnak a másikra. Ne ess abba a hibába folyamatosan, hogy a szíved-lelked kiteszed értük, ha ők meg nagyjából tojnak rád.

Pláne még 14 évesen a korodból adódóan nincs lehetőséged úgy istenigazából megtapasztalni ezeket. Nem leszólni akarlak, csak a magam 14 éveskori világfájdalmaira visszagondolva szívem szerint pofán röhögném magam, hogy te hülye vagy gyerek.

Nem azt mondom, hogy csak a magad érdekeidet nézd, de majd rájössz te is, hogy mikor kell mérlegelni és elgondolkodni, ér-e nekem ez a barátság ennyit. Ezt a tapasztalatot tényleg a kor hozza. Fájó dolgo elszakadni ilyenkor tőlük, de utólag meglátod, hogy többet nyersz, mint amennyit veszítesz.

2015. jan. 3. 00:55
 17/24 anonim válasza:
Kedves kérdező, kezdésnek megteszi :):)
2015. jan. 3. 00:57
 18/24 A kérdező kommentje:

16-os köszönöm a válaszod!:) És lehet sok barátot veszítek el de hogyha annyira igaz barátnak mondják magukat akkor talán nem kell majd őket zavarnia a változásom!vagyis szerintem akkor most veszítsem el őket és akkor megtudom hogy nem is igaz barátok hogyha nem fogadtak el az új énem!

17-es: Köszönöm:) akkor majd idővel haladni fogok:)

2015. jan. 3. 01:01
 19/24 anonim ***** válasza:
Csak így tovább :))
2015. jan. 3. 01:01
 20/24 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm:)!tényleg sokat segítettek ezzel:) és azt is köszönöm hogy nem kezdtetek el piszkálni hogy változni akarok hanem tényleg segítettek:) hálás vagyok:)
2015. jan. 3. 01:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!