Valaki segítene?
9-es kire számíthatsz még?:)
10-es köszönöm:)

Oké, én kétszer annyi idős vagyok mint te és én is ilyen voltam.
Az első és legfontosabb probléma az hogy rá vagy kattanva a többiekre. Tehát mindig azt nézed hogy másoknak mi a jó, hogy ők mit csinálnak és mi a véleményük rólad.
Túlságosan extrovertált vagy, vagyis kifelé forduló vagyis mindig másokat figyelsz magad helyett.
Na most ezt meg kell szüntetni és fordítani egy jó nagyot saját magad felé.
Tehát ÉN-NEKEM-ENYÉM és megint csak ÉN és mindig csak ÉN.
Magad felé fordulsz és mindig az a lényeg hogy te mit csinálsz és te hogy gondolod. Mivel a saját véleményed a legfontosabb a világon ezért mindenki más véleménye eltörpül a tied mellett illetve teljesen lényegtelen.
A döntéseid és a véleményed mindig alapuljon a saját tapasztalatod alapján sosem másokén. Így leszel önálló egyéniség.
Tételezzük fel hogy 3 osztálytársad azt mondja hogy te egy buta piicsa vagy.
Mivel te csak és kizárólag a saját magadról kialakított elképzelést vagy hajlandó figyelembe venni és az homlok egyenest ellent mond az ő véleményüknek ezért tetszés szerint kiröhögheted őket, elküldheted őket a piicsába vagy lekeverhetsz nekik egy pofont attól függően hogy éppen milyen kedvedben vagy.
Ha jó kedved van nem kell felvenni a kesztyűt és lehúzódni az ő szintjükre egyszerűen csak mosolyogsz egyet és átnézel rajtuk mint egy ablakon majd ismételten a saját dolgoddal foglalkozol.
Ez legyen mindig a lényeg: Te saját magad, az hogy magaddal foglalkozol, a saját véleményed magadról, a saját tapasztalatod, a saját énképed és a saját elképzelésed.
És akkor nem egy utánozó majom leszel akit mások véleménye éltet hanem saját egyéniséged lesz ami folyamatosan fejlődik és erősödik.

9.es vagyok (vagyis az 1. :D )
Van néhány nagyon jó barátom (akik elfogadnak így is) és a családomra is mindig számíthatok :)
12-es Nagyon nagyon szépen köszönöm a hosszú válaszod!:)
Teljes mértékbe az igazat írtad nagyon hálás vagyok mert minden igazság benne van a válaszodba amit meg is fogok fogadni! Tényleg nagyon szépen köszönöm!:)És tőled is megszeretném kérdezni hogy te is így éled az életed?:)
1-es válaszoló:Neked is köszönöm:) remélem az igaz barátaim így is elfognak fogadni..és a családom az itt lesz velem is:)
Vagyis nem! Nem érdekel hogyha nem fognak elfogadni mert nem fog érdekelni mit fognak rólam gondolni mert a saját véleményem számít!:)
kezdésnek már jó egy kicsit ez a válasz?

10. vagyok
Rengeteg barátot fogsz amúgy elveszíteni, mert az emberek rettentő önzőek és szarnak a másikra. Ne ess abba a hibába folyamatosan, hogy a szíved-lelked kiteszed értük, ha ők meg nagyjából tojnak rád.
Pláne még 14 évesen a korodból adódóan nincs lehetőséged úgy istenigazából megtapasztalni ezeket. Nem leszólni akarlak, csak a magam 14 éveskori világfájdalmaira visszagondolva szívem szerint pofán röhögném magam, hogy te hülye vagy gyerek.
Nem azt mondom, hogy csak a magad érdekeidet nézd, de majd rájössz te is, hogy mikor kell mérlegelni és elgondolkodni, ér-e nekem ez a barátság ennyit. Ezt a tapasztalatot tényleg a kor hozza. Fájó dolgo elszakadni ilyenkor tőlük, de utólag meglátod, hogy többet nyersz, mint amennyit veszítesz.
16-os köszönöm a válaszod!:) És lehet sok barátot veszítek el de hogyha annyira igaz barátnak mondják magukat akkor talán nem kell majd őket zavarnia a változásom!vagyis szerintem akkor most veszítsem el őket és akkor megtudom hogy nem is igaz barátok hogyha nem fogadtak el az új énem!
17-es: Köszönöm:) akkor majd idővel haladni fogok:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!