Valaki segítene?
Figyelt kérdés
Elegem van abból hogy nekem mindenki fájdalmat okoz, csalódás ér, a barátaim is néha leszarnak szóval elegem van a sok bántásból és én is szeretnék olyan ember lenni akit nem érdekel ha megbánt valakit..szóval szeretném ezt úgymond "megtanulni" hogy csak a saját fejem után megyek és nem érdekelnek mások érzései..ha ők megtudnak bántani akkor én is úgy akarok lenni hogy nem érdekelnek az ők érzései..szóval vannak itt olyan emberek akik ilyen nem törődöm másokkal féle emberek?mert szeretnék velük beszélni:)2015. jan. 2. 23:45
1/24 anonim 

válasza:

Engem nem különösebben érdekel h mit gondolnak rólam mások, rosszat/jót, az ő dolguk :D
2/24 A kérdező kommentje:
te vagy az én emberem:)..akkor te meg is tudsz úgy bántani másokat hogy nem érdekelnek az érzéseik?:D
2015. jan. 2. 23:49
3/24 anonim 

válasza:

A nem törődömséget meg kell tanulni.
De azért ilyenkor nem ártana kiírni hogy 15 éves lány vagy vagy 30 éves fiú.
4/24 A kérdező kommentje:
Na és én megszeretném ezt tanulni:)
bocsánat 14 éves lány vagyok:)
2015. jan. 2. 23:55
6/24 A kérdező kommentje:
És ezt te hogy tanultad meg? vagy hogy tudtad megcsinálni hogy ne érdekeljen?:)
2015. jan. 3. 00:06
7/24 anonim válasza:
Nem tanultam, ilyen a természetem. Egyszerűen nem töröm magam a lelkiismeretemmel. Mással foglalkozok
8/24 A kérdező kommentje:
Én is megpróbálok majd így élni:)
és azt szeretném kérdezni hogy amúgy így könnyebb az élet?vagyis hogy nem kell másokkal foglalkoznod?
2015. jan. 3. 00:32
9/24 anonim 

válasza:

Sokkal könnyebb. És ami a legfurább h azt se kell mondanom h csak magamra számíthatok, mert nem így van :)
10/24 anonim 

válasza:

Majd jó 10 év múlva már menni fog. A leckéket az élet adja ehhez kérdező, majd ott megtnaulod, hogy kell ezt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!