Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A Szilvesztert túlértékelik?...

A Szilvesztert túlértékelik? Ti mit csináltok? Van már programotok?

Figyelt kérdés

2014. dec. 31. 01:35
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
55%

Nekem mai napig úgy volt,hogy itthon leszek.Aztán barátnőm mondta,hogy a pasijával mennek házibuliba és hogy menjek velük,ne legyek itthon egyedül. Mondom oké.

Eddig úgy volt ők otthon lesznek kettesben. Barátnőmön kívül nincsenek barátnőim,barátaim sajnos.

Viszont szerintem az ilyen ünnepek még jobban elszomorítják azokat akiknek nincs sok vagy egyáltalán nincsenek barátai.

Nálunk még a szüleim is mennek már évek óta bulizni a baráti társaságukkal.

Tegnap teljesen ki voltam,hogy barátnőmmel nem tudok menni,mert a párjával lesz,itthon meg húgommal és pasijával se akartam lenni. Szóval mindenképpen elakartam menni vhová ma este.

Jó,hogy így alakul az estém programmal:)

2014. dec. 31. 11:31
 22/29 anonim válasza:
Beiszunk aztán buli :D
2014. dec. 31. 11:49
 23/29 anonim válasza:
Barátommal leszünk a városba, piálunk, tűzijátékozunk, bulizunk :D :)
2014. dec. 31. 12:33
 24/29 anonim ***** válasza:
9%
Valószínűleg az ágyamban kuporgok majd és bőgök
2014. dec. 31. 13:32
 25/29 anonim válasza:
Kecskeméti komáim nem hívtak el sehova se így a szegedi haverokkal csavargunk majd az utcákon :)) 15/F
2014. dec. 31. 13:34
 26/29 anonim ***** válasza:
Netezem, olvasok, beszélgetek a szüleimmel, majd megpróbálok aludni még éjfél előtt. Semmi extra, ugyanolyan nap, mint a többi...
2014. dec. 31. 14:59
 27/29 anonim ***** válasza:
83%
megadva a módját, ünnepi hangulatban, ahogy szokás éjfél utánig fenntmaradva, kimerülésig tanulok matek szigorlatra.
2014. dec. 31. 15:34
 28/29 anonim válasza:
Átgondolom, hogy milyen plasztikai műtéteket végeztetek magamon a következő évben.
2014. dec. 31. 20:03
 29/29 anonim ***** válasza:
Szerintem megnézek egy pár Barátok közt részt, hogy behozzam a lemaradást.
2014. dec. 31. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!