Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A Szilvesztert túlértékelik?...

A Szilvesztert túlértékelik? Ti mit csináltok? Van már programotok?

Figyelt kérdés

2014. dec. 31. 01:35
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Nekem már évek óta ugyanolyan nap, mint a többi. Azonkívül, hogy hallgatom a szomszédságban a tüzijátékozást, ami annyira idegesít, hogy álmomból vernek fel mindig.
2014. dec. 31. 05:55
 12/29 anonim ***** válasza:
50%
Az egyik barátnőmmel találkozom délután beszélgetünk , bemegyünk a városba , este pedig jövök haza mert ő a barátjával lesz én meg itthon. Itthon majd filmezek, eszem, elleszek.
2014. dec. 31. 06:46
 13/29 anonim ***** válasza:
59%
kutyámat vigasztalom a durrogás m iatt, tavaly majdnem megdöglött, mert adtam neki nyugtatót, amit az állatpatikában ajánlottak
2014. dec. 31. 07:51
 14/29 anonim ***** válasza:
50%
Ugyanúgy fog telni mint bármely más nap, este boldog új évet kívánok pár embernek, aztán 22-kor lefekszem aludni.
2014. dec. 31. 08:06
 15/29 anonim ***** válasza:
A kutyakat fogom nyugtatgatni, egy ismerossel fogok beszelgetni neten keresztul, nagyszulokkel es anyaval Sas kabaret nezunk, buekot kivanok par embernek, megiszok egy felest es alszok.
2014. dec. 31. 08:30
 16/29 anonim válasza:
50%

Mivel nincsenek barátaim a környéken (ha egy kicsit távolabbi városban élnék, ott lennének, onnan már most is van) és elutazni nem tudok, itthon töltöm. Gépezek, internetezek majd és tv-t nézek, meg várom az éjfélt, éjfél után meg 1 óra körül lefekszek aludni.

Minden szilveszterem így telik, eléggé rossz ez így 18 évesen, de nem tudok mit tenni. A környékemen csak idióták és drogos alakok élnek, akikkel nem tudok és nem is akarok barátkozni.

2014. dec. 31. 08:42
 17/29 anonim válasza:
53%

Drága Mindenki

A szilveszter a mulatságról szól.Ezt sulykolják belénk születésünktől fogva.Vannak az embernek bulisabb évei és csendesebb időszakok.Mindent át kell élni úgy a jó.Akkor van viszonyítási alap.

Mi az idén barátok hiányában itthon maradunk.Nemrég költöztünk vidékről Pestre,és ebben a számunkra megváltozott környezetben,nehéz nyitott emberekre lelni.Lehet hogy a módszereink,azok amiket hoztunk ,sem a nagyvárosi modellt tükrözik,de így alakult.

Egyébiránt meg kihasználnám a lehetőséget és meginvitálnák mindenkit,hogy hátha valaki kedvet kap új baráthoz(okhoz) szívesen vesszük.

Mi egy pár vagyunk és 23-45 ig várjuk a jelentkezésed legyél bármilyen nemű.

BUÉK

2014. dec. 31. 09:38
 18/29 anonim ***** válasza:
50%
Megyek dolgozni este 6-ra...
2014. dec. 31. 09:42
 19/29 anonim ***** válasza:
9%
Megnézzük a tűzijátékot, pokerezunk es alszunk. Megbeszéljük az elmult es a következő évet. Ez a bulizás dolog megint egy divat.
2014. dec. 31. 09:55
 20/29 anonim ***** válasza:
#16os. Mintha csak én írtam volna, csak 22 vagyok :D Buliznék én ha társaságom lenne, de így családdal töltöm, összeülünk kajálni egyet. Ilyen ez a szilveszter!... túlértékelik az biztos.
2014. dec. 31. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!