Mit csináljak, hogy a szilvesztert úgy fogjam fel, mint bármelyik más estét?
A szomszédomban házibuli lesz, és valami rohadt hangosan fogják nyomatni. Semmi normális műsor nem lesz a tévében, és ugye én is egyedül leszek.
Én már aludni akarok majd. Szerintetek kihívhatom majd rájuk a rendőrséget a nyugalom megzavarásáért?
Bírd ki, csak egy éjszaka.
Nézz a neten valami jó filmet.
Ha a helyedben lennék, én úgy fognám fel a dolgot, hogy "Igen, valóban nem lesz fergeteges a mai estém, de nem szeretném elrontani másokét is".
Inkább olvass, hallgass zenét, nézz végig egy egész évadnyi sorozatot, vagy beszéld meg valamelyik ismerősöddel, hogy találkozzatok valahol, ahol nem lesz akkora zaj.
Gondolj olyan ismerősökre (ismerős=nem feltétlenül barát) fiú/lányra egyaránt, akik szintúgy nem azok a vadulós/bulizós típusok, szerintem mindketten örülnétek egy kis társaságra, és a végén még barátok is lehettek.
Sok sikert! :)
Bocsánat a nyers megfogalmazásért, de nagy nyomorultságra utal, ha emiatt kihívnád rájuk a rendőrséget, és ilyen felfogással nem csoda, hogy egyedül vagy.
Én sem fogom elmenni sehova, nem lenne kivel, de attól még képes vagyok felfogni, hogy mások szeretnek -különösen ilyenkor- elmenni valahová, jól érezni magukat, és eszembe sem jutna, hogy kihívjam a szomszédomra a rendőrséget. Ha kinyílik a szemed éjjel kettőkor is elkezdesz üvöltözni, hogy ha te sem alszol, más se tegye?
Sz@rd le, nézz filmet, tv-t vagy olvass, aludj.
Nálunk is tűzijátékoznak, én simán átalszom az egészet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!