Lesz aki itt a gyk-n tölti a szilvesztert?
Hajjjaj biztos hogy lesznek itt ilyen emberek.
Én is otthon szilveszterezek, bár kitudja lehet elnézek erre arra még nem tudom.
De én nem fogok rázoomolni erre az oldalra az is biztos.
Nekem 2014 a változásról fog szólni és mivel egyedül leszek úgy is mert sajnos sok minden összejött manapság így neki állok tenni majd a jövőmért!
Tavaly itt szilvesztereztem, és elég szar évem volt... :D Na jó, annyira azért nem volt borzalmas, de idén próbálok nem itt átlépni 2014-be, biztos, ami biztos. :D
Itthon leszek, de hanyagolom a gépet az éjféli órákban, majd hajnali 1 körül felnézek, hogy hogy ünnepeltétek itt az újévet. :)
"Igen, én is ezt mondom már 2 éve."
Az a baj, hogy csak mondogatod és másokat is lehúzol vele. Ezért töltöd a gyk-n a szilvesztert.:)
"Az a baj, hogy csak mondogatod és másokat is lehúzol vele. Ezért töltöd a gyk-n a szilvesztert.:)"
Nem igaz, mert már ma hozzákezdtem a változtatáshoz, tehát nem várom meg az újévet. Ez egy időleges katarzis amely most motivál, hiszen így év végén megint szembesülök azzal, hogy minden szar, ellenben holnap ez az állapot átmegy és megint olyan nem törődöm leszek. Azonban, ha a mai napot végiggyűröm akkor holnap már máshogy fogok felkelni, tehát nem csak egy üres fogadalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!