Miért utáljuk a szilvesztert?
Figyelt kérdés
2014. dec. 30. 19:55
3/7 anonim válasza:
Nem utáljuk :D
Ha te utálod, akkor gondolj rá úgy, mint bármelyik másik napra az évben.
4/7 anonim válasza:
Én pont leszarom, felesleges felhajtás az egész.
Egyrészt ha nem számolnánk, nem is lenne különleges nap, másrészt egy jót szórakozni sokkal jobban szeretek úgy hogy nincsenek tizenéves piások körülöttem és nincs minden 5x drágábban csak mert szilveszter van.
Régen gyerekként volt fain, mert sokáig fent lehetett maradni meg tüzijátékozni, ez utóbbi manapság nem nagy szám, a fennmaradás meg aztán főleg nem.
5/7 anonim válasza:
Mert hideg van. Tök beteg mindenki, ès csak nyáron fogunk meggyógyulni. Aztán meg vège van valaminek ès az mindìg fájó dolog. Az idő telik, ès tehetetlenek vagyunk ellene.
6/7 anonim válasza:
Mert sokan azt hiszik, hogy 1, ez egy különleges nap; 2, ezután "csak jobb jöhet". Pedig ugyanolyan nap, mint a többi, és aligha lesz jobb, mint a többi év/nap volt.
7/7 anonim válasza:
Mert a sok kis 13-14 eves elettelen negykezlabra issza magat,es azt hiszi hogy megvaltotta a vilagot.
De en amugy szeretem a szilvesztert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!