Csak én fogom itthon (unalmasan) tölteni a szilvesztert? 16/F
De én is, nem vagyok a bulizós típus és inkább otthon maradok. Amúgy is, számomra ez csak egy sima nap
17/F
Engem hívtak 2 helyre is, de nincs kedvem elmenni. Inkább itthon leszek, és húgommal rajzfilmeket nézek. Meg játszunk, éneklünk, ilyenek. :D
17/L
Én úgy néz ki megyek, de csak "miért ne" alapon...nem gondolom hogy ez olyan fontos nap lenne, vagy hogy szégyellni kéne hogy otthon maradsz. Tavaly pl átaludtam az egészet, és nem érdekelt :D 16/F
Egyébként is, bulizni bármikor elmehetsz.
Kellemes "barátnők"
depression 99% - please wait...
Ha annyira nem szeretnétek otthon ülni, az utcán is rengetegen vannak ilyenkor. Legtöbb helyen vannak városi rendezvények amik elég jók szoktak lenni én pl. Debrecen környéki vagyok, ott a Kossuth téren tényleg rengetegen szoktak lenni és hangulatos is, biztos van máshol is. Tudom oda se a legjobb egyedül menni, de még össze is futhatsz ismerősökkel vagy kimentek családdal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!