Kinek lehet igaza?
Figyelt kérdés
Barátnőmel összevesztem, mert ő állandóan feketét hord mindig mindenhova, én meg megkértem hogy azon a 3 napon mikor látjuk egymást vehetne fel valami szines pólót, és ezen felháborodott hogy én mértnem tudom elfogadni hogy ő ilyen stb... Mikor szerintem ez normális dolog egy kapcsolatban, és én is megtenném. mindegy a végén jól összekaptunk aminek az lett a vége hogy aztmondtam rá hogy önző(bár csak duhből mondtam nem gondoltam komolyan) mert szerintem ez teljesen normális egy kapcsolatban ha az egyik fél a másikért megtesz ennyit...2014. dec. 12. 19:14
11/13 A kérdező kommentje:
A korosztályt eltaláltad.
2014. dec. 12. 19:48
12/13 anonim válasza:
Nem vagy papucs, amiért megtetted azt, ha ilyesmit kért. Nyilván számodra pont azok a dolgok nem voltak olyan fontosak, amit ő szeretett volna megváltoztatni rajtad. Neki ez most pont nem olyan, és azért dühös és támad, mert rosszul esik neki a kritika tőled. Számára ez valamiért fontos. Lehet neked is lenne olyasmi, ami rosszul esne számodra, ha ő meg akarná változtatni. Nyugodtan irányíthatod kicsit az ízlését, de ne úgy, hogy "ez nem tetszik", "ebben lehangoló vagy", sokkal célravezetőbb, ha inkább rámutatsz egy számára is elfogadhatóbb színű vagy szabású ruhára, hogy "ez szerintem nagyon jól állna neked!". Ő is tetszeni akar neked. Biztos van olyan ruha, ami neked is bejön, és nála sem veri ki a biztosítékot.
13/13 A kérdező kommentje:
Olyanon is változtattam a kedvéért amit én szerettem csinálni én úgy voltam vele hogy ha neki ez jobb igy akkor nekem is mert neki jó....
És nem nemnagyon látnám hogy nekem akarna tetszeni...sőt volt hogy elkiértem vásárolni megkérdezte hogy ez milyen meg az olyan, dea végén egyáltalán nem volt lényeg hogy melyikre mit mondtam....hogy őt idézzem, csak kiváncsi voltam hogy mi a véleményed.
De ennek ellenére nem volt mérvadó...
2014. dec. 12. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!