Kinek lehet igaza?
Figyelt kérdés
Barátnőmel összevesztem, mert ő állandóan feketét hord mindig mindenhova, én meg megkértem hogy azon a 3 napon mikor látjuk egymást vehetne fel valami szines pólót, és ezen felháborodott hogy én mértnem tudom elfogadni hogy ő ilyen stb... Mikor szerintem ez normális dolog egy kapcsolatban, és én is megtenném. mindegy a végén jól összekaptunk aminek az lett a vége hogy aztmondtam rá hogy önző(bár csak duhből mondtam nem gondoltam komolyan) mert szerintem ez teljesen normális egy kapcsolatban ha az egyik fél a másikért megtesz ennyit...2014. dec. 12. 19:14
1/13 anonim válasza:
Mi a fenének vagytok együtt, ha nem szereted ahogy kinéz? Nem a te dolgod megszabni, hogy hogy nézzen ki. Ha 20 éve házasok lennétek és hirtelen jönne egy ilyen váltás, érthető lenne a felháborodásod, de így basszus? Menj és keres valaki olyat, akibe nem akarsz már az elején belekötni.
2/13 anonim válasza:
Dobd ki! Ha ennyire se képes, akkor mi lesz később?
3/13 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor nem nekem volt igazam, értettem. köszönöm a választ.(Amúgy nem az eleje. 2 éve)
2014. dec. 12. 19:29
4/13 anonim válasza:
Ne haragudj, de úgy ismerfted meg, hogy feketét hord, és így is kellett. Akkor most milyen jogon szólnál bele az öltözködésébe?
5/13 anonim válasza:
Az a teljesen normális dolog, hogy azért szereted, amiért ő olyan, amilyen. Nem pedig azért, amilyen lehetne, ha hajlandó lenne azzá válni, amilyennek te szeretnéd.. Nem azért öltözik feketében, mert épp az akad a kezébe, hanem mert azt tetszik neki és abban érzi magát jól. Ha te nem tudod tolerálni azt, ami neki jó, akkor nézz más barátnő után. A kapcsolatban az a normális, ha szeretitek egymást, és bízhattok egymásban, nem pedig az, hogy a másik kedvéért úgy néztek ki, ahogyan nem érzitek jól magatokat.
6/13 A kérdező kommentje:
De várjunk, nem úgy ismertem meg. sőt pont az ellenkezője volt. Sosem volt hipervidám meg pörgős ember de mindig szines ruha volt rajta. Amikor összejöttünk rá kis időre kezdte el
2014. dec. 12. 19:35
7/13 anonim válasza:
Sajnos a nők hajlamosak túlzottan ragaszkodni az ilyen dolgokhoz és személyes sértésnek veszik, ha valaki (akár segítőkészen) próbálná még kritikának sem tekinthető óvatos megfogalmazásban rávenni őket valami másra.
8/13 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem is arra kértem hogy öltözzön úgymint egy papagáj...csak egy szines poló legalább arra a kevés időre amig látjuk egy héten....mind1 ahogy látom mindenki másképp kezeli ezt valakinek tök természetes valakinek meg bűn ilyet kérni :s
2014. dec. 12. 19:43
9/13 anonim válasza:
Akkor el kell fogadnod, hogy megváltozott. Hány évesek vagytok? 17-18? Ez teljesen normális. Ilyenkor alakul ki az ember énképe, és ő így érzi jól magát, ilyen lett. Ha nem felel meg, akkor nem fog működni. Jelzem, a változás nem csak a ruhái színében nyilvánul meg, az öltözködése következik a személyiségéből, tehát ha az öltözködését kritizálod, akkor őt magát is.
10/13 A kérdező kommentje:
ezt értem mostmár,csak engem meg bánt, hogy ő bármit ilyet kért megtettem....(nézhettek papucsnak de nekem ez természetes..)
Pl. szerettem egész sok mindent kifigurázni helyzettől függően stb megkért hogy ne mert nem jön be neki azóta sokkal kevesebbszer csinálom...stb....
Én meg kérek egy ilyet...és hopp...én vagyok a világ rossza...
2014. dec. 12. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!