Szerintetek miért csinálja?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akinek már sok pasija volt,de nekem még nem volt és ha tetszem egy fiúnak akkor valahogy mindig ő akar a feltűnőbb, a szimpatikusabb lenni. Az összes fiú ügyembe beleavatkozik, mintha ő akarná irányítani a háttérből az egészet, akkor is ha csak barátilag tekintek az illetőre. Neki folyton mindent tudnia kell a kapcsolataimról, ha tőlem nem tud meg semmit akkor a fiúnál puhatolózik. Mindig úgy beszél, mint aki mindent tud a másikról (fiúról), közben rájöttem már, hogy nem is tudott semmit csak úgy adta elő (kikövetkeztetve a dolgokat)és a reakcióimból építi fel magának a képet, hogy hányadán is állok az aktuális fiúval. Eddig nem éreztem a hatását, hogy segíteni akart volna és tényleg nem értem, hogy mért csinálja, mert pl most is van barátja és tudja, hogy nekem még nem volt és mennyire szeretnék.2014. okt. 26. 00:18
1/1 anonim válasza:
Erősen domináns valaki, nem szándékosan akar kicseszni veled, ilyen a személyisége.
Próbáld meg konkrétan megkérni, hogy ne tegye, hátha megért téged.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!