Hogy írjak rá 2 év után valakire?
Egyszerűen. Mi sem természetesebb.
Én is izgulnék a helyedben, de olyan jó érzés, amikor felbukkan valaki váratlanul.
Szerintem se izgulj. Nincs veszítenivalód. Ha örülne a megkeresésnek, akkor mindegy, hogy mit írsz, úgy is örülni fog.
Ha nem akar veled találkozni, akkor meg úgy sem tudnál olyat írni, ami miatt akarna.
Amit az első iŕt nagyon rossz.
Bírd ki még január elejéig és írj neki ennyit: BUEK
Én úgy szoktam, hogyha szükség van rá, akkor előtte legépelem a szöveget jegyzettömbbe, majd onnan egyszerre vágom be chatbe. Így nem kell attól félni, hogy még esetleg azelőtt elolvassa az első mondatokat, 's kérdez, mielőtt befejezném a litániát.
Persze ez attól is függ, hogy előtte milyen viszonyban voltunk. Akivel ugye nagyon haveri, barátibb viszonyom volt, annak simán írok így litániát, esetleg ha valamiért segítséget kérek, akkor azt is így az elején. Akivel kevésbé volt jó, annak vagy nem is írok (ugye akkor minek, ha rosszba' voltunk), vagy pedig ha nagyon muszáj, mert mondjuk csak ő tudna segíteni valamiben, akkor röviden, tömören, esetleg puhatolózva írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!