Hogy írjak rá 2 év után valakire?
Csak őszintén írd ami jön. Baromi rövid az élet, nem érsz rá agyalgatni baromságokon. Ha ő is szeretne veled jóban lenni, akkor mindegy mit írsz, menni fog a dolog. Ugyanez igaz arra is, ha nem akarja már, hogy az élete része legyél.
Csak bátran!
Több, mint 10 év után írtam rá a gyerekkori legjobb barátomra, nagyjából annyit, hogy sokszor eszembe jut mostanában, és érdekel, hogy mi van vele. Jó beszélgetés lett belőle, találkoztunk személyesen is. Most próbáljuk újra megismerni egymást, mert már nincs oda a Lovasklubbért, és végül nem lett pilóta. Én sem lettem mozdonyvezető, NOX-ot sem hallgatok (meg fel is oszlottak talán), és egyikőnknek sem az jelenleg az ideális nyári program, hogy meztelenül fürdünk egy bányatóban. Jó, az utóbbi nekem néha még jó ötletnek tűnik, neki már nem.
Úgy alakult a fiatal felnőttkorom, hogy viszonylag gyakran (kb. két évente) váltottam munkát, meg nekem a coviddal járó dolgok eléggé megdobták a mentális egészségem, és volt egy depresszív időszakom. Én is gondolkozok azon jelenleg, hogy hogyan kellene újra felvenni a kapcsolatot olyan emberekkel, akikkel régen minden nap beszéltünk, most meg semmi. És mikor egy-egy ilyen ember rámír a semmiből mondjuk 2-3 év után, legyen az csak egy szia, vagy egy hogy vagy, mi újság, vagy egy a városodban vagyok, nem akarsz összefutni, annyira boldog vagyok, hogy ezt nem nekem kellett megcsinálni :)
Ott is írhatsz neki, ahol megismertétek egymást. Nincs olyan, aki ne örülne egy megkeresésnek !
Legalábbis így gondolom,tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!