Szerintetek hogy irjak ra valakire baratkozas celjabol?
Figyelt kérdés
Ismerosok vagyunk facebookon, de nem beszelgettunk meg, csak reagalunk egymas posztjaira, napjara, stb.
Hogy kene baratkozast kezdemenyezni? Nem kapcsolat a cel.
2021. júl. 20. 20:16
1/7 anonim válasza:
Reagálj egy posztjára vagy storyjára privátban.
2/7 anonim válasza:
Írj rá :)
Hidd el nincs veszteni valód.
Pl ha olyat posztol akkor írj rá azzal kapcsolatban. Illetve,hogy lenne kedve beszélgetni,barátkozni.
Legfeljebb nem ír vissza :D
3/7 A kérdező kommentje:
#2 Az utóbbira én is gondoltam, hogy azt írjam, van-e kedve beszélgetni, barátkozni. De valahogy nem merem, mert olyan hülyén jön ki szerintem, hisz ezelőtt még nem beszéltünk. :D
2021. júl. 20. 22:37
4/7 A kérdező kommentje:
Oké, hülye voltam, végül tényleg a #2-es válaszoló ötlete vált be. :D Köszi a válaszokat. 🤗
2021. júl. 22. 21:40
5/7 anonim válasza:
Vissza irt?
Kettes valaszado vagyok :)
6/7 A kérdező kommentje:
Vissza, igen. Azóta nagyon sokat beszéltünk már, tehát jól alakul a dolog.😁 Ahj, annyira hálás vagyok neked tényleg, mert végeredményben mégis a te tanácsoddal jártam a legeslegjobban. 🤗
2021. júl. 25. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!