Kakaduvagyok kérdése:
Megyek nyaralni pár baráttal,sok lány lesz. Szerintetek hogyan oldjam meg a kulázást? Egy szálláson leszünk, így nehéz megoldani
Figyelt kérdés
2021. júl. 12. 00:40
1/18 anonim válasza:
Szerintem a wc-be, de ha gondolod, biztos lesznek bokrok
2/18 anonim válasza:
A lányok nem kuláznak, nehogy megtudják, hogy te viszont igen.
3/18 anonim válasza:
Hát ha ennyi fantáziád sincs, hogy hol lehetne, akkor a hokihoz se nagy képzelőerőd lehet. 🤓
4/18 anonim válasza:
"Kakaduvagyok kérdése:"
A kakaduk repülés közben szoktak.
Próbáld meg te is.
5/18 anonim válasza:
Vigyázzál, mert ha nem jó helyre megy a kula,
jön ám a drakula.
7/18 qkker1 válasza:
Finch-nek is sikerült más előtt fosnia, neked is menni fog!
8/18 anonim válasza:
Szerintem a wc-n, nyugodjal meg, egy lanyt se fog erdekelni :D Ha nem akarod, hogy utanad menjenek be a budosbe, vegyel valami wc illatositot. (De ne ezeket a fem flakonos gagyikat, az illatuk is szar, meg olyan nehez a cucc amit kiszor, megmarad a wc uloken, van Airwick muanyag flakonos, atlatszo, az illata es az allaga is sokkal jobb, kb 1000 ft korul van.)
9/18 anonim válasza:
Erre gondoltam, ez nem rossz, bar otthon nem hasznalunk ilyeneket, de nyaralasra ok.
10/18 anonim válasza:
Jézusmária.... :-DDD
Mégis mit gondolsz, a többiek hogyan oldják meg????
Felköhögik? Vag yhogy???? :-D :-D :-D
Egyszerűen NEM ÉRTEM, mit kell agyonragozni egy 100%-ban természetes életfunkción...
Nincs olyan nap, hogy ne lenne hasonló kérdés....
Akik ezeket kiírják, azt hiszik, hogy csak ők sz.rnak...?? Más nem???
:-DDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!