Vannak még olyan emberek, mondjuk 30-40 éves kor után akik élőben, mély beszélgetéseket folytatnak?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem pszichológussal, nem online, hanem tényleg egymásra figyelve.. Jóval-rosszal, őszintén. Olyan beszélgetések, amiket a telefon nem szakíthat meg.nov. 18. 22:24
1/24 anonim válasza:
Hàt.. Szerintem a szoros barátságos leginkább gimiben köttetnek. Sajnálom.. A munka, meg a család miatt szabadidő szinte a nullával egyenlő, nem jut idő mély beszélgetésekre.. Mások a prioritások. Volt, hogy írtam rá közeli, kedves ismerősre, de nem válaszolt semmit... 25+os vagyok.
2/24 anonim válasza:
Igen, érdekelnek az emberi problémák.
3/24 anonim válasza:
Nem, én csak úgy tudok beszélgetni, hogy közben pl sétálunk sportolunk fekszünk a nyugágyban a tóparton vagy dolgozunk valamit, pl főzünk. Egyszerűen idegesít ha valakit bámulni kell órákig egy szobában és úgy beszélni. Ezt csak a párommal vagyok képes, de bár vele se órákig.
4/24 anonim válasza:
Nem nagyon.. Az emberek többsége tojik a másikra. A felgyorsult társadalmunkban ez hatvànyozottan igaz.
5/24 anonim válasza:
Én online anonim módon is sokszor beszélgetek elég mély témákban. Chat oldalakon, itt is. Elég sok témát érintve, sőt van akivel hónapokig tart, kisebb-nagyobb intenzitással.
Haverokkal online is sok téma feljön, mármint közösen mikrofonozás discordon. Nem nagyon finomkodunk.
6/24 anonim válasza:
Én ja.
De többnyire túl magas/ vagy sok ez másoknak.
Tényleg nem sokan vannak, akik imádják az élő, mély beszélgetéseket. Inkább a könnyedebb, jópofáskodó, képmutató- minden vidám beszélgetéseket preferálják.
7/24 anonim válasza:
Én meg azt tapasztaltam hogy inkább a szócséplés és túl sok beszéd a felszínes. Ha valakik egymásra vannak hangolódva, nem kell "mély" (végtelenül hosszú) beszélgetéseket folytatni, mert félszavakból is értik egymást, vagy rövidebb sztorikból, vagy közben tudnak mást is csinálni. Inkább az ilyen adok kapok dominanciaharc ami olyan hogy folyamatosan nézni kell egymást vigyázat csalok jelleggel, és követni ki mikor kap szót, milyen a testbeszéde.
8/24 anonim válasza:
Akik lenulláznak, azok felé hosszú, kitartó munkával alábbhagy az érdeklődésem. Kioltják a tüzet.
9/24 anonim válasza:
Valamiért a férfiakról el tudom képzelni, hogy mély beszélgetéseket folytatnak 30-40 felett is, de a nőkről kevésbé. Legalábbis én 30 alatti férfiként beszélgettem már mélyebben akár 50+ férfiakkal is egy sör mellett, de nőkkel sokkal kevésbé. De biztos csak nekem van hiányos tapasztalatom, gondolom a nők is beszélgetnek egymás közt mélyen. Csak valamiért az az izomérzésem, hogy a férfiak között inkább van mély barátság, mint a nők között.
10/24 anonim válasza:
Végtelen öröm töltene el,ha értelmes,humort értő és tartósabb barátom lehetne, akivel jól el lehetne beszélgetni - kizárólag élőben .
Na jó, inkább felébredek, mert ma már ez álom kategória...
Mindenki a neten él, akkor is,ha két utcával arrébb lakik :/
55/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!