Valaki lenne a pót anyám? Édesanyám meghalt 4éve és nagyon hiányzik 40éves férfi. Megoldható?
Figyelt kérdés
2018. szept. 30. 21:56
1/8 grafno válasza:
Szerintem van az a pénz. Mindennap más anyukád lehetne...
2/8 anonim válasza:
Szerintem rokonok között fogod megtalálni azt akit most keresel....nagynéni ,keresztanya stb..
3/8 anonim válasza:
Nekem meg pót feleség kellene, az enyém csak a telefont nyomkodja és nem foglalkozik velem meg a gyerekkel... 41f
4/8 anonim válasza:
Szóljak nagyanyámnak? 80 elmúlt, de egyedül van, amióta nagyapám meghalt.
5/8 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek ! Tegnap este nagyon elvoltam keseredve.Felhívtam a lelkisegély szolgálatot,és segítettek.Szabaduljak meg azoktól a tárgyaktól amik rá emlékeztetnek.
2018. okt. 1. 06:55
6/8 A kérdező kommentje:
Van egy gyermek pólya,és anyu azt mondta,hogy majd ebben lesz a kis unokám,fiam.És fájt ránéznem a pólyára,hogy nem tudtam teljesíteni.Azt mondta a lelkisegély szólgálatos,hogy ajándékozzam el.
2018. okt. 1. 07:00
7/8 nagybotos válasza:
Talán túságosan is függsz édesanmyádtól /hogy már halott az nem számít/ Éppen, hogy le kéne válnod róla. A barátnőid idősebbek? Vigyázz az ép személyiségedre! 83F
8/8 anonim válasza:
Ha valaki hasonló helyzetben van, nagyon kérem, írjon!
Sajnos a kérdezőt már nem lehet elérni.
Hasonló vagyok én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!