Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vannak még olyan emberek,...

Vannak még olyan emberek, mondjuk 30-40 éves kor után akik élőben, mély beszélgetéseket folytatnak?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem pszichológussal, nem online, hanem tényleg egymásra figyelve.. Jóval-rosszal, őszintén. Olyan beszélgetések, amiket a telefon nem szakíthat meg.

nov. 18. 22:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%
Én nagyon introvertált vagyok ilyen szempontból, így pszichésen mély témákról csak a párommal beszélek, legalábbis a teljes mélységében, mert azért van 1-2 ismerősöm, akivel beszélünk témákról, ahova be-bejön egy-egy pszichológiai téma. Viszont társadalmi problémákról folyamatosan beszélgetek pár arra kapható haverommal, kollégámmal és a családommal is.
nov. 19. 10:34
 12/24 A kérdező kommentje:
# Valahogy így gondolom én is. A nök érzelmi világa szerintem nagyban függ attól, hogy épp mi a trend a tévében, tiktokon, magazinokban stb. 42 vagyok, de úgy veszem észre, hogy a férfiak körében is ritka már az ilyesmi. Főleg,ha nem iszik valaki. Idövel magunkra maradunk az érzéseinkkel, de szerintem ez nem olyan jó dolog.
nov. 19. 11:02
 13/24 anonim ***** válasza:

Én nem szarok a másikra, de a céltalan, időpazarló "mély" beszélgetések nem kötnek le.

Sokkal inkább szeretem a programokat, túrázás, kirándulás, társasjáték, kisebb összejövetelek. Közben meg lehet beszélni.

Ha csak beszélgetni akarunk, ahhoz meg pont jó a telefon, vagy egy beülős hely, ahol nyugodtan "megszakadhat" a beszélgetés, ha már unjuk.

nov. 19. 11:49
 14/24 anonim ***** válasza:
30%

"Valamiért a férfiakról el tudom képzelni, hogy mély beszélgetéseket folytatnak 30-40 felett is, de a nőkről kevésbé."

Elég megnézni milyen felületesek. Üresfejűek, csak az érdekli őket hogy mindenki királynőként kezelje őket. Ha nem kapják meg akkor bántalmazó, abuzáló, nárcisztikus-pszichopata vagy, persze nekik mindent lehet, ők "szentek" és "sérthetetlenek".

nov. 19. 12:54
 15/24 A kérdező kommentje:
#10 Remélem, hogy találsz ilyet.
nov. 19. 22:52
 16/24 anonim ***** válasza:

Nem is hinnéd kedves Kérdező,hányszor hittem azt,hogy találtam.

Aztán rájöttem,hogy igaz a dal : Words don't cam easy...

Persze, amíg élünk, remélünk :) Ezt egy sírkövön láttam felvésve :)

# 10

nov. 20. 05:57
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy ilyen kollégám. Sajnos felmondott. Azóta sem tudok úgy beszélgetni senkivel.
nov. 20. 18:38
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is hiányzik egy ilyen személy jelenléte az életemben.

Sok a rohanó beszélgetés, a felszínesség pedig untat.

nov. 20. 20:05
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Csendesebb típus vagyok, de van néhány ember az életemben, akikkel kifejezetten szeretek beszélgetni. Ők is általában inkább szemlélődő típusú emberek, egy hullámhosszon vagyunk. De #3-ashoz hasonlóan én sem úgy, hogy közben bámuljuk egymást, nálam a "sétálós beszélgetés" vált be. Ahogy régen a filozófusok is értekeztek :)
nov. 21. 17:49
 20/24 anonim ***** válasza:

Nekem is jó lenne akivel élőben lehet beszélgetni.

nov. 23. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!