Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Itt Gyakorin nektek sikerült...

Itt Gyakorin nektek sikerült barátokat talàlnotok? Van olyan, akivel leveleztek is és szimpatikus volt?

Figyelt kérdés
Nekem volt egy személy, akivel beszélgettem itt elég sokat. De sajnos megszakadt a kapcsolat. Privátban is ìrhattok.🙂

nov. 18. 22:17
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
90%

Nem. Voltak próbálkozások, de elhaltak. Páromat viszünt innen ismerem. 9 év.

Ma már biztosan meg se próbálnék itt ismerkedni.

nov. 18. 22:35
 2/30 anonim ***** válasza:
83%

Nekem volt több ember is itt,akivel egy ideig beszéltünk,de legtöbbükkel megszakadt mára a kapcsolat.

Személy szerint 1 éve nem is használtam ezt az oldalt igazából, mostanában tértem vissza,de nem volt új üzenet nem meglepő módon.:D

3/30 anonim ***** válasza:
91%
2 személy volt: az egyikkel kb. 2 évig elég intenzíven beszélgettem, áttérve más felületre. A másikkal egy ideig sűrű-, majd egyre eltávolodva 1-1,5 évig tartott. (F!)
 4/30 anonim ***** válasza:
83%
Több mint 10 éve beszélgettem itt aztán emailen egy sráccal, aztán sajnos megszakadt:) Azt hittem, én várok a levelére, közben meg ő várt az enyémre xD N
nov. 18. 22:41
 5/30 A kérdező kommentje:
Én leveleztem még itt régebben valakivel, de sajnos megszakadt a kapcsolat.. Priviket is írhattok, szívesen fogadom. 😊
nov. 18. 22:55
 6/30 anonim ***** válasza:
51%
De annak mi értelme van, hogy csak online beszéltek? Egy barátságnak. Az a lényege csak annyi haszon van belőle mindkét félnek, hogy van kivel lógni van kivel bulizni menni kávézni stb.… Az online beszélgetésnek nulla értelme van
nov. 18. 22:56
 7/30 anonim ***** válasza:
84%
A barátkozás nem csak "lógás", "mulatás", azaz időhúzás... Hasznosan telik az idő, ha építő a beszélgetés, ahhoz pedig nem nem kell találkozó, vagy folyamatosan online lenni. Elég ha egy-két naponta egy-egy levelet vált két ember, az is lehet barátkozás...
nov. 18. 22:59
 8/30 A kérdező kommentje:
És hogy talàlkozzak bárkivel is, ha nem egyeztetek vele előtte online? Random idegeneket meg nem fogok leszólìtani, mert bedugnak a dilihàzba, rosszabb esetben megver. Az emberek nem baràtkozósak, nagyon sok a bunkó, flegma ember.
nov. 18. 22:59
 9/30 anonim ***** válasza:
74%
Két emberrel eljutottunk a találkozásig is. Az egyiket a párom bántotta meg (azóta nem engedem az új barátaim közelébe), egy meg eltűnt utána.
nov. 18. 23:03
 10/30 A kérdező kommentje:
Szerintem az embereknek nincs is nagyon igénye erre.. Mármint a baràtkozàsra. Mindenki rohan, nincs idő a másikra, féktelen pénzhajhàszat, amit kapitalizmusnak hívunk, utána a család is bejön a képbe. Nincs sok ideje az embereknek, emellett a többség nulla, vagy ahhoz közeli empátiával rendelkezik, tisztelet a kevés kivételnek.
nov. 18. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!