Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Itt Gyakorin nektek sikerült...

Eltévedt Marslakó kérdése:

Itt Gyakorin nektek sikerült barátokat talàlnotok? Van olyan, akivel leveleztek is és szimpatikus volt?

Figyelt kérdés
Nekem volt egy személy, akivel beszélgettem itt elég sokat. De sajnos megszakadt a kapcsolat. Privátban is ìrhattok.🙂

tegnap 22:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

Nem. Voltak próbálkozások, de elhaltak. Páromat viszünt innen ismerem. 9 év.

Ma már biztosan meg se próbálnék itt ismerkedni.

tegnap 22:35
 2/11 anonim ***** válasza:
78%

Nekem volt több ember is itt,akivel egy ideig beszéltünk,de legtöbbükkel megszakadt mára a kapcsolat.

Személy szerint 1 éve nem is használtam ezt az oldalt igazából, mostanában tértem vissza,de nem volt új üzenet nem meglepő módon.:D

3/11 anonim ***** válasza:
2 személy volt: az egyikkel kb. 2 évig elég intenzíven beszélgettem, áttérve más felületre. A másikkal egy ideig sűrű-, majd egyre eltávolodva 1-1,5 évig tartott. (F!)
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Több mint 10 éve beszélgettem itt aztán emailen egy sráccal, aztán sajnos megszakadt:) Azt hittem, én várok a levelére, közben meg ő várt az enyémre xD N
tegnap 22:41
 5/11 A kérdező kommentje:
Én leveleztem még itt régebben valakivel, de sajnos megszakadt a kapcsolat.. Priviket is írhattok, szívesen fogadom. 😊
tegnap 22:55
 6/11 anonim ***** válasza:
De annak mi értelme van, hogy csak online beszéltek? Egy barátságnak. Az a lényege csak annyi haszon van belőle mindkét félnek, hogy van kivel lógni van kivel bulizni menni kávézni stb.… Az online beszélgetésnek nulla értelme van
tegnap 22:56
 7/11 anonim ***** válasza:
A barátkozás nem csak "lógás", "mulatás", azaz időhúzás... Hasznosan telik az idő, ha építő a beszélgetés, ahhoz pedig nem nem kell találkozó, vagy folyamatosan online lenni. Elég ha egy-két naponta egy-egy levelet vált két ember, az is lehet barátkozás...
tegnap 22:59
 8/11 A kérdező kommentje:
És hogy talàlkozzak bárkivel is, ha nem egyeztetek vele előtte online? Random idegeneket meg nem fogok leszólìtani, mert bedugnak a dilihàzba, rosszabb esetben megver. Az emberek nem baràtkozósak, nagyon sok a bunkó, flegma ember.
tegnap 22:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Két emberrel eljutottunk a találkozásig is. Az egyiket a párom bántotta meg (azóta nem engedem az új barátaim közelébe), egy meg eltűnt utána.
tegnap 23:03
 10/11 A kérdező kommentje:
Szerintem az embereknek nincs is nagyon igénye erre.. Mármint a baràtkozàsra. Mindenki rohan, nincs idő a másikra, féktelen pénzhajhàszat, amit kapitalizmusnak hívunk, utána a család is bejön a képbe. Nincs sok ideje az embereknek, emellett a többség nulla, vagy ahhoz közeli empátiával rendelkezik, tisztelet a kevés kivételnek.
tegnap 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!