Eltévedt Marslakó kérdése:
Itt Gyakorin nektek sikerült barátokat talàlnotok? Van olyan, akivel leveleztek is és szimpatikus volt?
Figyelt kérdés
Nekem volt egy személy, akivel beszélgettem itt elég sokat. De sajnos megszakadt a kapcsolat. Privátban is ìrhattok.🙂tegnap 22:17
11/11 anonim válasza:
3 komoly kapcsolat próbálkozásnak. Több csajjal levelezés, nem feltétlen ismerkedés miatt. Elég mély beszélgetések, de sokszor ezek elég fájó témák voltak, inkább problémákról beszéltünk.
Barátnak nem nevezném őket, inkább anonim partnerek nagyrészt, viszont van olyan akivel évek óta jóban vagyok. Srácokból is volt olyan akikkel játszottunk együtt, sokat dumáltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!