Itt Gyakorin nektek sikerült barátokat talàlnotok? Van olyan, akivel leveleztek is és szimpatikus volt?
3 komoly kapcsolat próbálkozásnak. Több csajjal levelezés, nem feltétlen ismerkedés miatt. Elég mély beszélgetések, de sokszor ezek elég fájó témák voltak, inkább problémákról beszéltünk.
Barátnak nem nevezném őket, inkább anonim partnerek nagyrészt, viszont van olyan akivel évek óta jóban vagyok. Srácokból is volt olyan akikkel játszottunk együtt, sokat dumáltunk.
Igen, leveleztem is hárommal. Ebből eggyel találkoztam is többször pár éve.Két másikkal pedig idén írogattam, egyik eltűnt,pedig értelmes és kedves ember volt.
A másikkal emailváltások voltak,de ő is két hete eltűnt ,nem reagál.
Mindhárom ember értelmes, udvarias volt, őszintén sajnálom,hogy így értek véget ezek a kezdődő ismeretségek.
F /Bp
Én szívesen venném.
Debrecen környékéről.
35f
Másfél évig írogattunk.
Aztán szűztelenítettem stb.
Nekem igen. Van egy személy akivel már egy ideje pár hónapja beszélgetünk. Van közös témánk is
és jól ki jövünk egymással.
Meg nagyon okosnak, értelmesnek
intelligensek tűnik.
Sajnálom.
Személyes találkozás is lenne?
#6 Fú, de okos vagy. Zalaegerszegről nyíregyházi emberrel biztos gyakran tudtok majd találkozni. Van, akinek az online barátkozás kb az egyetlen esélye. Kis faluban, gyesen otthon kisbabával, magántanulóként, öregként stb...jól esik néha új embereket megismerni.
Nekem van pár ismim innen. Vannak kellemes emberek, de voltak furák is. Volt, aki azt várta volna, hogy én töltsem meg impulzussal az ő unalmas életét. Amikor rájött, hogy velem sem történnek csodák, lelépett. A normálisabbakkal ma is szeretek beszélgetni.
2.5 éve ismertem meg innen az egyik legjobb barátomat :)
Személyesen is szoktunk találkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!