Itt Gyakorin nektek sikerült barátokat talàlnotok? Van olyan, akivel leveleztek is és szimpatikus volt?
Figyelt kérdés
Nekem volt egy személy, akivel beszélgettem itt elég sokat. De sajnos megszakadt a kapcsolat. Privátban is ìrhattok.🙂nov. 18. 22:17
21/30 anonim válasza:
Ez egyszerűen hihetetlen, hogy ennyi embernek ennyire ki van sülve az agyveleje, hogy képtelen felfogni, hogy a Gy.k. nem chat/barát/társkereső oldal.
22/30 anonim válasza:
#19:
Az miért jó, hogy soha a büdös életbe nem találkozol valakivel, nem látod az arcát, nem hallod a hangját, nem ismered meg jobban, mint embert? Az interneten nem lehet senkit 100%-osan megismerni, lehetetlen. Ezzel az erővel barátkozz inkább a ChatGPT-vel.
23/30 anonim válasza:
nem sikerült. minden csaj csak dugni akar... küldözgetik a nunis képeket, aztán elvárják, h még aznap rendezzem le őket.
24/30 anonim válasza:
2 együttéleses kapcsolatom volt innen
25/30 anonim válasza:
volt, az elejen leszogeztem ennek vege lesz ugy, hogy 3 uzenet, vagy neki lesz elege belolem; elege lett.
26/30 anonim válasza:
Férjem itt ismertem meg 11 év. Volt egy barátnőm is innen 12 év, de személyesen nem találkozott velem, egyoldalú beszélgetések. Nem érdekelte miket írok, csak a saját élményeit írta. Inkább megszűntettem a netes barátságokat. Menni fogok személyes találkozókra, rendezvényekre. Addig jó itt a gyik-on a netes barátság (inkább chatelés), de eddigi tapasztalataim alapján felesleges erőfeszítés netes barátokat szerezni. A Facebooknak már réges rég lőttek.
27/30 anonim válasza:
Szeretnék találkozni is Debrecen környékéről.
35f
28/30 anonim válasza:
Nekem volt itt régen egy lány ismerősöm. A régi email címem már megszűnt neki meg már nem él a gyakoris profilja és adatvédelemre hivatkozva nyilván semmilyen infót nem tudok róla kapni. A régi emailemen megvolt a címe de mivel nem él a fiók így belépni sem tudok.
29/30 anonim válasza:
Nem volt. Nem is lesz.
Mindeen érkező levelet törlök, a küldőt letiltom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!