Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Itt Gyakorin nektek sikerült...

Itt Gyakorin nektek sikerült barátokat talàlnotok? Van olyan, akivel leveleztek is és szimpatikus volt?

Figyelt kérdés
Nekem volt egy személy, akivel beszélgettem itt elég sokat. De sajnos megszakadt a kapcsolat. Privátban is ìrhattok.🙂

nov. 18. 22:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
28%
Ez egyszerűen hihetetlen, hogy ennyi embernek ennyire ki van sülve az agyveleje, hogy képtelen felfogni, hogy a Gy.k. nem chat/barát/társkereső oldal.
dec. 7. 14:09
 22/30 anonim ***** válasza:
58%

#19:

Az miért jó, hogy soha a büdös életbe nem találkozol valakivel, nem látod az arcát, nem hallod a hangját, nem ismered meg jobban, mint embert? Az interneten nem lehet senkit 100%-osan megismerni, lehetetlen. Ezzel az erővel barátkozz inkább a ChatGPT-vel.

dec. 7. 14:11
 23/30 anonim ***** válasza:
67%
nem sikerült. minden csaj csak dugni akar... küldözgetik a nunis képeket, aztán elvárják, h még aznap rendezzem le őket.
dec. 14. 12:36
 24/30 anonim ***** válasza:
2 együttéleses kapcsolatom volt innen
dec. 14. 19:36
 25/30 anonim ***** válasza:
volt, az elejen leszogeztem ennek vege lesz ugy, hogy 3 uzenet, vagy neki lesz elege belolem; elege lett.
dec. 14. 19:52
 26/30 anonim ***** válasza:
Férjem itt ismertem meg 11 év. Volt egy barátnőm is innen 12 év, de személyesen nem találkozott velem, egyoldalú beszélgetések. Nem érdekelte miket írok, csak a saját élményeit írta. Inkább megszűntettem a netes barátságokat. Menni fogok személyes találkozókra, rendezvényekre. Addig jó itt a gyik-on a netes barátság (inkább chatelés), de eddigi tapasztalataim alapján felesleges erőfeszítés netes barátokat szerezni. A Facebooknak már réges rég lőttek.
dec. 15. 02:46
 27/30 anonim ***** válasza:

Szeretnék találkozni is Debrecen környékéről.

35f

dec. 15. 10:31
 28/30 anonim ***** válasza:
Nekem volt itt régen egy lány ismerősöm. A régi email címem már megszűnt neki meg már nem él a gyakoris profilja és adatvédelemre hivatkozva nyilván semmilyen infót nem tudok róla kapni. A régi emailemen megvolt a címe de mivel nem él a fiók így belépni sem tudok.
dec. 21. 23:45
 29/30 anonim ***** válasza:

Nem volt. Nem is lesz.

Mindeen érkező levelet törlök, a küldőt letiltom.

dec. 22. 06:32
 30/30 anonim ***** válasza:
Nem fordult elő.
jan. 8. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!