A barátnőmnek szimpatikus vagyok, nagyon kedvel, jókepűnek is tart a legjobb pasi barátja vagyok, de mégis miért mondta ezt?
Figyelt kérdés
Ffi nő barátság 3 éve, már jelzett többször hogy nagyon jól nézek ki, szimpatikusnak tart, próbálkoztunk egymásnál, de végül azt mondta hogy ezt a mély barátságot nem akárná elrontani! Nagyon ragaszkodik hozzám egyébkent! Ilyen barátot mint én, akivel lelkitásak vagyunk ritkán talál az ember. Ezt mondta. Hogy érti?2023. nov. 22. 06:15
1/8 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy nem akar veled járni, a barátságot tartja fontosnak. Vagy azt gondolja, hogy kockáztatná a barátságotokat ha összejönnétek és tényleg nagyon fontos neki a baràtságod és nem akar elveszíteni, vagy pedig tényleg csak barátnak tud elképzelni mert máshoz vonzódik.
A végeredmény ugyanaz: marad a barát zóna.
2/8 anonim válasza:
Lebegtet maga körül egófényezésnek, de nem tart férfinek bármit is hazudik, mert akkor már rég egymásba gabalyodtatok volna.
Szívesen!
5/8 A kérdező kommentje:
Gabalyodás volt már buliban, kikezdett velem, de aztán nem alalult mert volt barátnőm éppen. Szóval vonzalom megvan/volt részéről
2023. nov. 22. 07:23
6/8 anonim válasza:
Tényleg azt nevezed lelkitársnak, akiről kérdezel idegenektől, nem pedig akitől? Na innen indul. Nem is tudtok kommunikálni. Egy himihumi mismásolós kapcsolat ez, ahol nem mondok el őszintén semmit.
7/8 anonim válasza:
#5 abban a buliban ki is derült, hogy hogyan viselkedsz egy párkapcsolatban
8/8 anonim válasza:
Hát ha párkapcsolatban élsz/éltél, sok mindent elmond a helyzetről. Meg igen, ahogy 7es mondta, lehet nem volt neki szimpi, hogy így viselkedtél az akkori pároddal a háta mögött... szóval lehet kavarni kavarna veled, de párkapcsolatot offolná megbízhatatlanság miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!