Hogy mondjam meg a legjobb barátnőmnek, hogy nem akarok (ingyen) dolgozni, ha meglátogatom?
Beiratkoztam masszőr képzésre 1 évvel ezelőtt. Amikor a barátnőm ezt meghallotta, lelkesen jelentkezett modellnek, amit nem is bántam, mert kellett a gyakorlás. Ebből azonban idővel az lett, hogy ha megyek hozzájuk (falura költöztek, nekik nincs autójuk, a tömegközlekedés meg nagyon rossz, így én megyek mindig), akkor az első kérdésük az, hogy milyen sorrendben fogom őt, meg a férjét megmasszírozni. Hiába mondom nekik, hogy már nem kell saját modell, gyakorlok én eleget, meg nem szeretnék a szabadidőmben is ezzel foglalkozni, de akkor jönnek azzal, hogy jajj de nagyon fáj nekik itt meg ott, a múltkori migrénre is milyen jó volt. Egyszer az ott töltött két és fél órámból konkrétan kettőt masszíroztam.
Volt már olyan, hogy azt mondtam nekik, hogy nem hozam magammal cuccot, hogy elkerüljem. A következő alkalomra vettek olajat, hogy ez ne fordulhasson elő többet.
Én már ott tartok, hogy inkább nem megyek hozzájuk. Tizenéves barátságról van szó, nem szeretném, ha emiatt menne tönkre. Nem a pénzen van a hangsúly, egyszerűen nem akarok dolgozni, ha hozzájuk megyek.
Van valakinek ötlete, hogy hogyan tudnám finoman leállítani őket sértődés nélkül?
Igaza van az 1# nek…
Sok ilyen ember van sajnos…én ezt nem tudnám megtenni.
Nehéz úgy , inkább ritkábban menj, a benzin árak úgyis a felhőket ütogetik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!