Miért nem ismer el a barátjaként?
Figyelt kérdés
Van egy fiúbarátom. Elég közeli a barátság (nem testileg). A barátságunk elején vonzódtam hozzá de elutasítást kaptam. Jó barátságban vagyunk azóta is, vagy legalábbis én azt gondoltam. Közölte, hogy mi maximum jóban vagyunk. Kicsit szíven ütött de elfogadtam. Mi járhat a fejében?ma 10:20
1/5 anonim válasza:
Ő nem tekint barátként rád, csak jó ismerősként. Ennyi, nem kell túlgondolni ezt, hiába érint rosszul.
2/5 anonim válasza:
Mert attól hogy te többnek érzed őt, neki nem kötelező úgy éreznie. Vedd tényként, amit mondott és törődj bele. Sajnálom :(
3/5 anonim válasza:
Én biztos nem akarnék, olyan egyoldalú barátja lenni egy olyannak, aki elutasított nőként.
Legyen már eszed, de legalább büszkeséged!
4/5 anonim válasza:
Ami nem kolcsonos abba jobb nem benne maradni.Ha valaki nem ugy gondol rank ahogy mi ra a serelmek elkerulese vegett jobb hagyni az egeszet es egeszseges kapcsolatban benne maradni.
5/5 anonim válasza:
Tapasztalatbol.Nekem volt olyan hogy kolcsonosnek tunt utana kedve szerint tortentek a dolgok es persze ha en akartam valamit nem er ra most par hetig,oda nincs kedve...Visszagondolok amikor kolcsonosnek tunt akkor sem volt az valoszinu csak nem vettem eszre,de akkor rossz passzban volt es azert akart talalkozni igy visszagondolva.Volt ebbol nagy konfliktusunk es nem jo szivvel gondolok vissza erre a kapcsolatra a serelmek es fajdalom ami megmaradt nem a szep emlekek,mert nagyon megbantott.Epp a napokban fogalmaztam meg magamnak olyan baratsagot szeretnek ahol beleferek a masik eletebe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!