Hogy lehet ezt megoldani?
Szóval a helyzet: mi jól élünk, a legjobb barátnőmék nem. Nem éheznek ugyan, de azért megnézik mikor mit vesznek. Én szívesen adok a barátnőmnek, de ez már kezd sok lenni. Az utóbbi időben ha megyünk valahova, elvárja, hogy én fizessek, fel sem merül, hogy a saját költségét ő fedezze. Ha fizetek valamit helyette, meg sem köszöni. Múltkor már szó szerint kikövetelte, hogy vegyek neki cigit, a bolt előtt hisztizett. Most tervezzük, hogy elmegyünk együtt vásárolni, de már előre félek, hogy neki nem lesz pénze... Ilyen helyzetekben pedig én érzem rosszul magam, hogy nekem van, de neki nem adok. Úgy érzem kihasznál. Tudom, hogy én is hibás vagyok, mert én szoktattam rá erre, de régebben megköszönte, hálás volt, és ahogy tudta, viszonozta. Mit tudnék tenni?
Mindketten 18 évesek vagyunk.
Nem vagy a szülője,h fizessél neki.Ezt egyébként én is úgy írom,ha néha elmegyek a sokkal rosszabb anyagi helyzetű nagyon jó barátnőmmel,akkor meghívom!,h én fizetek.
Na de,hogy hisztizik azért,h te cigit vegyél neki!!Szerintem az ilyen nem látna többet.Voltam rossz anyagi helyzetben,mikor hasonlóan nekem fizettek,úgyhogy ismerem mindkét oldalt.De,h hisztizzek azért,h nekem fizessenek,még a barátomnak sem volt pofám hisztizni és pumpolni,h ezt vagy azt vegye meg nekem,nemhogy egy másik lánynak!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!