Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ki tud segíteni?

Ki tud segíteni?

Figyelt kérdés

Lehet hogy most le fogtok itt hurrogni meg ilyenek. De van itt valaki akinek van pár ezer követője facen? És tudna nekem szerezni párat? Még csak 1300 követőm van de szeretnék többet. Írj privit, küld el a facebookodnak a linkjét és jelöllek!:)

17/L

2014. júl. 28. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

Emberek » Barátok, barátságok

Ebbe a témába írtad a kérdésed, viszont a te kívánságod a barátsággal nem függ össze. Miért ide írtad?

2014. júl. 28. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
mi az a követő?
2014. júl. 28. 23:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztos valami fura vallás egyik új szektájához tartozik.
2014. júl. 29. 00:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Én az ilyent sohasem értettem meg. Mitöl olyan fontos, hogy több ezer követöd és faces ismerösöd legyen? Mit adnak ök neked , barátságot , szeretetet , törödést? Kétlem!...... Tegyél fel magadról szexi képeket videókat, s lesz több ezer képzelt barátod és rajongód..... Bocs!
2014. júl. 29. 06:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!