S. O. S. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A baratnom arra keszul hogy veget vet az eletenek! Mit mondjak neki? Uristen...nagyon felek hogy elveszitem es hogy mar tul keson irok neki...bocsi ha valamit rosdgul irtam csak nem latok a konnyeimtol2014. júl. 22. 22:10
3/11 anonim válasza:
Én helyedben most rögtön felöltöznék és rohannék oda hozzá miközben hívogatnám. Mikor ott vagyok valahogy bejutnék hozzá a házba és megmondanám neki,hogy ne csináljon hülyeséget mert ha megöli magát akkor nem csak saját magát öli meg hanem az összes többi embert is aki szereti őt.
5/11 A kérdező kommentje:
15 eves, de nem mondta miert csak azt hogy mar nincs ertelme elnie...es nem tudok atmenni hozza mert nagyon messze vagyunk egymastol...nem is egy vrosban vagyok vele
istenem de felek...
2014. júl. 22. 22:30
6/11 anonim válasza:
nem hiszem hogy fog bármit csinálni. nekem is volt, hogy ilyeneket mondtam, közben nem gondoltam komolyan, csak zaklatott voltam. bár azért próbáld megbeszélni vele h van értelme élnie, itt vagy neki te és számíthat rád
7/11 anonim válasza:
Hívd fel
De úgy sem fogja megtenni
8/11 anonim válasza:
Mond meg neki,hogy van miért élnie hiszen te is szereted őt,meg a szülei is és ez már 3 dolog amiért van értelme élnie. És ne csináljon ilyet azért,mert most pillanatnyilag ezt érzi.
9/11 anonim válasza:
Ezt csak úgy mondja, nem fogja megölni magát. Ha valaki komolyan gondolja, az nem mondja el másnak, hogy várja a sajnálatát és a lebeszélő szavakat.
Hívd rá a rendőrséget vagy szólj a szüleinek.
10/11 anonim válasza:
Ne beszéljetek itt hülyeséget. Igenis szinte majdnem minden öngyilkos a világ tudomására hozza, hogy mire készül (cry for help). A jelet épp a leggyakrabban mások nem értelmezik megfelelően vagy elbagatelizálják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!